Új típusú mobilházak és nagy kereslet a Balatontouristnál

Forrás: turizmus.com

 2015. június 15. 11:41

Az új, Eurocomfort típusú mobilházak összességében 50 négyzetméteres lakótérrel, professzionális klímaberendezéssel és korszerű felszerelési tárgyakkal magas komfortérzetet nyújtanak.

Az eddigi, zömében SUN típusú, 24 négyzetméteres és fedett teraszos házak mellé nagyobb alapterületű, jobb beosztású, 32 négyzetméteres házakat telepít az idei szezonra a Balatontourist. Az Eurocomfort típusú mobilházak 4+2 fő kényelmes elhelyezésére alkalmasak. A teljesen berendezett épületekben két hálófülke, fekhellyé alakítható sarokgarnitúrával rendelkező nappali, étkező, konyha, zuhanyzós fürdőszoba és WC található. A házak előtt nagy, 18 m2-es  fedett terasz áll kerti bútorokkal.A mobilházak légkondicionáló berendezéssel, szobaszéffel és hajszárítóval felszereltek. A kétágyas hálófülkében egy babaágy is elhelyezhető.

 

„A ház berendezésénél nagyon figyeltünk a jó helykihasználásra, de úgy, hogy közben a tágasság érzetét ne csökkentsük. A bútorhuzatok, függönyök, a bútorzat, a padló mind harmonizálnak egymással, a beszerzést gondos válogatás előzte meg" – tájékoztatta lapunkat Székely Ferenc, a cég általános igazgatóhelyettese. Az új házakból tízet a siófoki Balatontourist Aranypart Kemping és Üdülőfaluban, ötöt a zamárdiban lévő Balatontourist Autós Kempingben helyeznek el.

 

Nem ez a cég egyetlen újdonsága. Mobilra optimalizált weboldaluk már hét nyelven elérhető, így legtöbb vendégük saját nyelvén tud tájékozódni a hálózathoz tartozó 17 kemping szolgáltatásairól. Az animációban és a kempingnapok programjaiban az idén a családbarát közös programokra helyezik a hangsúlyt. Több kempingünkben új térkövezésű út épült, új vízvételi helyek, szolár technikájú kültéri zuhanyzók létesültek.

 

A vendégek érdeklődése töretlen, az előfoglalások összességében jobbak, mint a szintén jól sikerült tavalyi évben. Főszezonra már nehezen lehet találni szabad bungalókat, mobilházakat, bungalósátrakat, bérlakókocsikat, de kempinghelyet továbbra is folyamatosan tudnak biztosítani a saját kempingfelszereléssel érkezőknek. Vízparti parcellák és a nagyméretű, 100 négyzetméter fölötti parcelláik nagy része ugyan már elkelt, de a többiből még van lehetőség választani – tájékoztatta szerkesztőségünket Székely Ferenc.