Új tulajdonos és új igazgató a Hotel Presidentben

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 01. 12:39

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szeptember 1-jétől a Budapest belvárosában elhelyezkedő Hotel President is az Ukrajnában alapított Mozart Hotel Group tagjaként üzemel tovább. Most kinevezték az új igazgatót is Galla Gergő személyében.

Az orosz tulajdonban lévő szállodacsoport már 6 szállodát üzemeltet 3 európai országban és további tervei vannak a terjeszkedésre nagyobb európai városokban. A szállodalánc egy fiatal és dinamikusan fejlődő cég, a 2015-ös év folyamán került tulajdonukba a prágai Hotel International, illetve 2015 augusztusától a Hotel President is. A budapesti szálloda igazgatója szintén egy dinamikus, fiatal szakember, Galla Gergő lett.

 

Galla Gergő az elmúlt években a Hotel Regnum Residence igazgatója volt, majd 2 évig a budapesti The Three Corners Hotels szállodáit vezette, innen került most a Hotel President szállodaigazgatói székébe. A tulajdonossal közös tervek között szerepel a szálloda felújítása, a szolgáltatások színvonalának az emelése és a szálloda tetején található helikopter leszálló jobb kihasználása és ezeken keresztül a szálloda eredményesebbé tétele.

Galla Gergő elérhetőségei: galla.gergo@hotelpresident.hu és +36 1 3738200.