Új üzemeltető a Starlight Suiten Hotel Budapestben

Forrás: turizmus.com

 2015. december 06. 13:27

A Starlight Suiten Hotel Mérleg üzemeltetését 2015. december 1-től a CPI Hotelshez tartozó CPI Hotels Hungary Kft. veszi át. Az üzemeltetőváltás kisebb névváltoztatással is jár, a szálloda ezentúl Starlight Suiten Hotel Budapest működik tovább.

A szálloda nem ismeretlen az új üzemeltető csoport számára, hiszen maga az épület eddig is a CPI cégcsoport érdekeltségébe tartozott – az eddigi üzemeltetővel folytatott tárgyalások eredményeképpen született meg a döntés, hogy az üzemeltetetés joga visszaszáll a tulajdonosi cégcsoporthoz.

 

Az új üzemeltető anyacége a CPI Property Group a közép-európai régió és Németország vezető ingatlanberuházója. A cég dinamikusan növekvő szállodai üzletága, a CPI Hotels a.s. 27 szálloda üzemeltetésével a legnagyobb cseh tulajdonban lévő szállodalánc, Közép-Európában több nagyobb brand-et képviselve (Buddha Bar Hotels & Resorts, Prágában; Clarion Hotels, Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, Mamaison Hotels & Residences, Spa& Kur Hotels és Private Label Hotels) három, négy és ötcsillagos kategóriában kínál alternatívákat ügyfelei számára.

A budapesti szállodaüzemeltető CPI Hotels Hungary Kft. a lánc Mamaison márkajelzésű két budapesti szálloda (Mamaison Hotel Andrássy és Mamaison Residence Izabella) üzemeltetése mellett veszi át Starlight Suiten Hotel Budapest szálloda mindennapjainak irányítását – mondta Nagy-Szász István, a három szálloda igazgatója.

http://www.starlighthotels.com/index.php/hu/budapest-hu/hotel-hu