Új vendégházak a szigetbecsei Duna-parton

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 03. 14:10

Baráti társaságok és családok számára is kellemes új helyszínt jelentenek a Budapesttől mindössze 48 kilométerre, Szigetbecsén található, idén átadott vendégházak, amelyek szinte közvetlenül a Duna-parton, csendes környezetben várják a vendégeket.

A turisztikai célú fejlesztés keretében a tulajdonos folyamatosan fejlesztette, bővítette a kapacitást, melynek köszönhetően ma négy 8 személyes és három 4 személyes vendégház áll rendelkezésre.

 

A 8 személyes vendégházak mindegyike konyhával felszerelt, a házban négy 2 személyes szoba található, melyekben külön fürdőszoba van. Ez az elrendezés kifejezetten praktikus baráti társaságok részére, céges vagy családi rendezvényekhez, legény- leánybúcsúkhoz. A három 4 személyes ház magasabb kategóriájú, ezek inkább családok számára ideálisak. Bennük kétszemélyes szobákat alakítottak ki, de akár két plusz pótágy is elhelyezhető.

 

A házak közvetlen szomszédságában, a töltés túl oldalán található Duna-parton csónakok és vízibicikli kölcsönzésre is lehetőség nyílik, a kellemes helyszín idén például kajaktábornak is otthont adott már.

A helyszínhez tartozik egy szabadtéri, kemencével felszerelt fedett sütögető rész is, illetve egy borház, ahol 40 fő tud kényelmesen leülni. Az apartmanok mellett egy wellness rész is létesült dézsafürdővel, szaunával. A szálláshely október 31-ig fogad vendégeket, majd március 1-jén nyit ki újra.

 

Szigetbecse könnyen megközelíthető, természeti adottságai kiválóak. A településen a vendégéjszakák száma az elmúlt három évben közel 15%-kal bővült, a szálláshely-fejlesztéssel még több vendég fogadására nyílik lehetőség a jövőben.