Új régióvezető és szállodaigazgatók az Accor & Orbis Csoportnál

Forrás: turizmus.com

 2019. június 06. 16:57

Az Orbis Csoport és az AccorHotels kelet-európai csapatában a vezetők 90%-át házon belülről nevezik ki. A mostani személyi változások két budapesti hotelt is érintenek.

Sabina Bartyzelt nevezték ki az Accor regionális vezetőjének Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában, így ő fogja támogatni a régión belüli összes Accor szálloda működését. Emellett Kollin Gergely a Mercure Budapest Korona és Motrinecz Tamás az ibis Styles Budapest Center új szállodaigazgatói lettek – írja a cég közleményében.

Sabina Bartyzel

 

Sabina Bartyzel 2002-ben csatlakozott az Accor & Orbis Csoporthoz, karrierje végigkövette az Accor & Orbis terjeszkedését Lengyelországban és Kelet-Európában. Kivételes tudásával támogatta a nemrégiben lezajlott magyarországi fejlesztéseket, a Mercure Budapest City Center, a Mercure Budapest Korona és a Mercure Budapest Buda szállodákét. A vendégek és munkatársak élményeire fókuszálva, Sabina Bartyzel professzionális támogatást nyújt a szállodák tulajdonosainak és vezetőinek. Közel 30 kiemelt lokációval rendelkező szállodáért felel Budapesten, Prágában és Pozsonyban.

Szabadidejében maratonokat fut, az egészséges életmód híve és aktív mentorként elkötelezett a munkahelyi sokszínűség mellett.

 

Kollin Gergely

 

Kollin Gergely jelenleg az ibis és ibis Styles szállodák menedzseléséért felel Magyarországon. Emellett az Accor Magyarország kiemelt midscale szállodájának, a Mercure Budapest Koronának lett a szállodaizgatója.

Az Orbis tulajdonában lévő Mercure Budapest Korona felújítását nemrég fejezték be, melynek része a régió legnagyobb Winestone étterme is. Kollin Gergely pozitív szemlélete, profizmusa és helyi terepismerete kulcsfontosságú a szálloda sikeres működtetésében – fogalmaz a közlemény.

Szerkesztőségünk ehhez még hozzáfűzi, hogy a szakember mindemellett az MSZÉSZ budapesti régióvezetői posztját is betölti.

 

Motrinecz Tamás

 

Motrinecz Tamás komoly szerepet játszott az ibis Styles márka magyarországi meghonosításában, korábban az ibis Styles Budapest Center üzemeltetési igazgatója volt.

Kinevezésével a szálloda vezető igazgatójaként fogja tovább segíteni az ibis Styles márka hazai hódítását.