Új vezetőséget választott a Felelős Magánszálláshely Kiadók Egyesülete

Forrás: turizmus.com

 2021. május 13. 12:46

Az FMKE azon személyeket, vállalkozásokat képviseli, akik helyi önkormányzatoknál bejelentett egyéb és magánszálláshelyeket működtetnek.

Az egyesület célkitűzéseik változatlanok: azon tulajdonosi szemléletű személyeket és vállalkozásokat képviselik, akik helyi önkormányzatoknál bejelentett egyéb és magánszálláshelyeket működtetnek, akik természetes személy vagy mikro- és kisvállalkozás tulajdonában lévő, legfeljebb három ingatlant adnak ki turisztikai célból, azokat saját maguk üzemeltetik és tartják a kapcsolatot a vendégekkel – írják szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben.

Az egyesület továbbra is törekszik a konstruktív párbeszédre a lakóközösségekkel, önkormányzatokkal, a rövid távú lakáskiadás területén működő civil és szakmai szervezetetekkel, valamint a turizmussal foglalkozó szervezetekkel és képviseletekkel.

Az egyesület honlapjának nyitóoldala

Fotó: www.fmke.org/

Folyamatosan tartják a kapcsolatot a lakóközösségekkel, önkormányzatokkal, hasonló célkitűzésű érdekvédelmi képviseletekkel, valamint a turisztikai szegmens döntéshozóival.

Az új vezetőség:

Az egyesület elnöke Jakabházy László, alelnökei Gérczei Attila és Wakszmann Csaba.

Az egyesület elérhetőségei változatlanok: fmke2020@gmail.com, www.fmke.org