Új, Y generációnak szóló brandet fejleszt az Accor

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 27. 18:15

Az AccorHotels bevezeti új JO&JOE márkáját, mellyel forradalmasítani szándékozik a szállodaipart – áll a társaság közleményében. A hoteleket az Y-generáció elvárásainak megfelelően tervezik, továbbá azok számára, akik nagyra értékelik a spontaneitást, a megosztást, az élményeket – fogalmaznak.

A JO&JOE a csoport economy-márkaportfolióját egészíti ki, a hotelek a tervek szerint 50 helyszínen nyílnak meg 2020-ig, olyan desztinációkban, mint Párizs és Bordeux (2018) továbbá Varsó, Budapest, Rio de Janeiro és Sao Paolo.

A JO&JOE helyszínek a profilhoz igazodva forgalmas városközpontokban, tömegközlekedéshez közel lesznek, maximum 15 percre a nagyobb látványosságoktól.

A brandnek lesz saját geo-social applikációja, cateringjét az Y generáció igényei szerint alakítják ki, és a hagyományostól eltérő kínálat jelenik meg, illetve többek között 10 eurós menük. A bár különleges közösségi térként funkcionál majd és nyitva áll a városlakók előtt is, a konyha specialitásai lesznek a grill, barbeque, wok vagy a faszénen sült pizza.