Újabb fejlesztés a Hotel Karos Spa-ban

Forrás: turizmus.com

 2016. június 06. 16:14

Június 2-án ünnepélyes átadták a zalakarosi szálloda új játszóterét. A hotel hosszú évek óta kiemelt figyelmet fordít a családos vendégek igényeinek kielégítésére, így a gyerekek kívánságaira is.

A biztonságos környezetben kialakított, kültéri játszótéren a gyermekek kalandtornyot, drótkötélpályát, külön a kicsik és külön a nagyobb korosztály számára kialakított hintákat, vidám rugós játékot vagy épp a trambulinok valamelyikét vehetik mostantól birtokba.

A családi szegmens évek óta húzóágazatnak számít a zalai kisvárosban: a forgalom több mint 50%-át a családdal érkező vendégek adják. A szálloda legfőbb célja a családbarát szolgáltatások fejlesztése, melyhez ezen újítás is nagymértékben hozzájárulhat.

A 10 millió forintos beruházásban a szálloda kivitelező partnercége, a nagykanizsai World 2000 Kft. volt. A cég a 2000-es évek óta EU-szabványos játszótéri eszközök forgalmazásával és telepítésével foglalkozik, kizárólag ellenőrizhető minőségű fából és környezetkímélő megoldásokkal készülő termékeket forgalmaznak. Referenciáik között a kiskanizsai Pipitér Óvoda, a nagykanizsai Eötvös téri játszótér, valamint a Katica tanya játékai szerepelnek.