Újabb két szálloda Az Év Hotele döntőjében

Forrás: turizmus.com

 2022. november 16. 09:41

Az Év Hotele közönségszavazásban az alföldi és a balatononi régió után Északkelet-Magyarországon is győztest hirdettek.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával, illetve az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelverseny három régiójából összesen már hat szálloda jutott be a döntőbe.

Októberben a Északkelet-Magyarországon zajlott Az Év Hotele verseny idei 3. régiós versenye. Ebben a régióban 6 szálláshely harcolt a régió győztes címért, és a fináléba jutásért. A nézők döntése alapján a térség idei legjobb szállodája a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior lett, amely a szavazatok 28%-át kapta.

A sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa lett a térség idei legjobb szállodája

Fotó: Az Év Hotele

A voksok 18%-át begyűjtve a régió második helyezettje a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness**** lett. Ezzel az eredménnyel ez a szálloda is automatikusan bejutott a döntőbe.

A régió második helyezettje a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness

Fotó: Az Év Hotele

A virtuális dobogó harmadik fokára pedig a Mercure Tokaj Center****superior állhatott fel. Ez a szálloda nézők 16%-nak tetszett a legjobban.

A Mercure Tokaj Center áll Északkelet-Magyarország virtuális dobogójának harmadik fokán

Fotó: Az Év Hotele

Az Év Hotele 2022 eddigi döntősei:

  • Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (Alföld régió)
  • Sziget Hotel**** (Alföld régió)
  • Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** (Balaton régió)
  • Treehouses (Balaton régió)
  • Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior (Északkelet-Magyarország régió)
  • Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness**** (Északkelet-Magyarország régió)

 

A műsorról

Az RTL Klub műsorán futó Az Év Hotele verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, majd végül a nyertest. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre Az Év Hotele verseny győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook-oldalán lehet leadni.

azevhotele


Az Év Hotele televíziós műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják azokat.