Újabb szállodákban van üzemszünet Magyarországon

Forrás: turizmus.com

 2020. március 20. 10:48

Folytatódik a hazai szállodák leállása, egyre több helyen rendelnek el üzemszünetet.

Amint arról minap beszámoltunk, egyre több hazai szálloda rendel el üzemszünetet. A Danubius Hotels 20 magyországi egysége közül csak három budapesti és négy vidéki tart nyitva. A Mellow Mood-lánc március 22-étől tart teljes körű üzemszünetet. Két kivételtől eltekintve a Hunguest Hotels egységei sem fogadnak már vendégeket.

Üzemszünetet rendelt el a Hotel Eger & Park is

Fotó: Hotel Eger & Park

Március 23-tól üzemszünetet tart,  így nem fogad vendégeket Eger emblematikus háza, a Hotel Eger & Park sem. Ugyanígy, a koronavírus járvány okozta helyzetre tekintettel üzemszünetet tart a Thermal Park Hotel Egerszalók is, tájékoztatta szerkesztőségünket a két ház menedzsmentje.

Péntek délután az alsópáhoki Kolping Hotel is bejelentette, hogy március 23. és április 30. között nem fogadnak vendégeket. A döntésről videót is készítettek.

 

Közleményükben azt írják, hogy a kényszerű körülmények ellenére ők a háttérben nem maradnak tétlen!

A legszigorúbb egészségügyi-biztonsági intézkedések mellett dolgozni fognak. A hotel minden zegzugát kitakarítják, ellenőrzik, megjavítják, kicsinosítják, közben képzik magunkat és természetesen várják a nyárra vonatkozó megkereséseket, ajánlatkéréseket.

Ezen felül a távolból is segítik majd a négy fal közé szorult gyerekeket szórakoztatni. Facebook-oldalukon a Bobó-rajongóknak exkluzív tartalmakkal és játékkal készülnek.

 

Service 4 You Hospitality Management

A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel a Service 4 You Hospitality Management az általa üzemeltetett és menedzselt 14 budapesti és vidéki szálloda mindegyikére vonatkozóan a társadalmi felelősségvállalás hangsúlyozása, a vendégek és nem utolsó sorban a munkavállalók és családjaik egészségének megvédése érdekében azt a felelősségteljes döntést hozta meg, hogy átmenetileg szállodái nem fogadnak vendégeket – tájékoztatta szerkesztőségünket a cég.