Újabb TouchGameTable-siker

Forrás: turizmus.com

 2022. június 17. 18:30

Komoly szakmai elismerés, amikor a hotelreputációs tanácsadó cég fiatal munkatársai ragaszkodnak ahhoz, hogy saját csapatépítő tréningjükön mindenképpen legyen TouchGameTable.

Mi bizonyíthatja hitelesebben, hogy az új generációs hotel szórakoztató eszköz a fiatalok számára is különleges élményt nyújt.

A vendégvélemények, az ár és az online megjelenés a három legfontosabb szempont, amikor a vendég hotelt választ. A tanácsadó cég munkatársai azt tapasztalják ügyfeleiknél, hogy a TouchGameTable (TGT) nagyon sok pozitív vendégvisszajelzésben szerepel. Ezért tervezte a vezetőségük már egy ideje, hogy az általuk üzemeltetett hotelbe TouchGameTable asztalt vásároljanak.

A tréning remekül sikerült, a csapat a TGT Hotelkereső vaktérképes játékával versenyzett leghosszabban.

2022 tavasza felülmúlta a TGT alapítóinak minden várakozását mind az ünnepi időszakra bérlők, mind az eladások tekintetében. A legtöbbet mégis a szakma elismerése jelenti számukra. A szakma pedig látja az eredményeket, így egyre több hotelben nyújt felhőtlen szórakozást a TouchGameTable.

Jelenleg folyik a nagyobb volumenű sorozatgyártás előkészítése, a TouchGameTable pillanatnyilag csak előjegyzést tud fogadni.

Kapcsolat >>

(X)