Újdonságok a MÜPÁ-ban

 2014. április 14. 14:44

A jubileumi évad a színes programkínálat mellett további újdonságot tartogat a Művészetek Palotájában. Megújul többek között a Müpa honlapja és hírlevél küldő-rendszere, a Müpa előadásaira váltott belépőjeggyel egy alkalommal díjmentesen látogathatók a LUDWIG múzeum kiállításai.

A www.mupa.hu címen a látogatók ezentúl könnyebben használható, dinamikusabb felületen keresztül tájékozódhatnak a ház programjairól és érhetik el élő webcast-közvetítéseiket, a hírlevélre regisztrálók pedig érdeklődési kör és jegyvásárlási szokásaik alapján kaphatnak személyre szabott programajánlót.

Május 20-án startol a Müpa ingyenes hűségprogramja, amely összegyűjtött pontokon keresztül biztosít fokozatosan bővülő előnyöket a látogatók számára. Újdonság a Müpa-könyvek sorozata: a Művészetek Palotája és a Rózsavölgyi Kiadó együttműködésében megjelentetett kötetek a legkülönfélébb zenei kérdésekbe nyújtanak olvasmányos, könnyen befogadható bevezetést.

A Ludwig Múzeum és a Művészetek Palotája megújítja azt a kezdeményezést, melynek keretében a Müpa előadásaira váltott belépőjeggyel egy alkalommal díjmentesen látogathatók a múzeum kiállításai.