Újjáéled a Vendéglátás magazin

Forrás: turizmus.com

 2015. március 17. 14:31

A Turizmus Kft. veszi gondozásba az elmúlt néhány hónapban szünetelő Vendéglátás című szaklapot. Az első, megújult szám május elején jelenik meg.

A Vendéglátás  továbbra is a szakmáról, a szakmának szól majd, alapvetően megőrizve a korábbi kiadójánál kialakított rovatokat és szerkezetet. Ugyanakkor, kibővített tartalmat kínál majd a lap, amelyben nagy hangsúlyt fektetünk a vendéglátó-ipari vállalkozások napi működését érintő kérdésekre, az innovációra, az újdonságokra, az oktatásra, és persze, turisztikai lapkiadóként, az idegenforgalmat is érintő gasztronómiai témákra. Bemutatunk majd új helyszíneket, fiatal tehetségeket, ígéretes kezdeményezéseket, új termékeket, a sikeres szakembereket pedig eddigi tapasztalataikról kérdezzük. Fontosnak tartjuk, hogy megismertessük az olvasókat a legújabb technológiai vívmányokkal, új főzési technikákkal, alapanyagokkal, irányzatokkal, és a vendéglátáshoz kapcsolódó friss információkkal.

A megújuló magazint Horváth Ágnes jegyzi felelős szerkesztőként, azonban a tematika kialakításában aktívan részt vesz Niszkács Miklós, a Vendéglátás korábbi főszerkesztője is. Az évente 10 alkalommal megjelenő magazin szerzői között feltűnik majd több régi munkatárs, az értékesítést és a terjesztést azonban a Turizmus Kft. munkatársai végzik.

A magazin új weboldala már készül, addig is, a vendéglátó-ipari híreknek a turizmus.com oldal vendéglátással foglalkozó rovata ad otthont.

Előfizetés a magazinra

További információ: sales@turizmus.com , http://turizmuskft.hu/vendeglatas-magazin/