Újonnan épülő, ötcsillag superior szállodával erősít a Hotel & More Group Siófokon

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. február 01. 08:00

Idén nyáron a luxusszállodák közül is kiemelkedő új hotel nyitja meg kapuit Siófok frekventált övezetében, az egykori Palace Disco helyén.

A modern építészeti megoldásokkal kialakított kétszintes épületben egy exkluzív Bisztró, 20 szoba és 3 lakosztály kapott helyet, melyből 2 lakosztály gondosan megtervezett teraszán jacuzzi is emeli a vendégélményt.

A Palace Garden Hotel Vendéglátó Kft. tulajdonában lévő elegáns szálloda a Hotel & More Group üzemeltetésében nyílik meg a legmagasabb vendégelvárások kiszolgálására mind a gasztronómia, mind a szállodai szolgáltatások terén.

„A sokszínű konyhaművészetet bemutató à la carte kínálat – a vendégek előtt készülő à la minuit ételekkel – és exkluzív kiszolgálás, valamint extravagáns italkínálat garantálja a régióban az egyedülálló kulináris vendégélményt. A Bisztró csapata casual fine dining stílusban mutatja be a folyamatosan cserélődő Chef menüt, amelynek köszönhetően Siófok üde színfoltjaként fogadja az idelátogató, különleges ízekre és italokra vágyó ínyenc vendégeket” – nyilatkozta Klemm Balázs, a 30 hazai és határon túli szállodát üzemeltető Hotel & More Group vezérigazgatója.

A legmagasabb vendégelvárásokat szolgálja ki a szálloda

Fotó: Hotel & More Group

A szállóvendégek kényelmét a digitális konferenciamegoldásokat felvonultató board meeting terem, a süteménykülönlegességek sorát kínáló kávézó, a belső kertben található poolbárral felszerelt medencék, beltéri medencék, infraszauna, gőzfürdő, frissítő masszázsok és a fitneszcentrum a maximális feltöltődést és kikapcsolódást hivatott biztosítani. Magyarországon Gyulán kívül csak itt találkozhatnak a vendégek fekvő zuhannyal, ami tovább fokozhatja a wellnessrészleg által nyújtott chill out érzést.

„Az ötcsillag superior szálloda kiválóan kiegészíti a cégcsoportunk portfólióját, hiszen a Hotel & More Group különböző kategóriában, így már 8 szállodában várja a Vendégeket a Balaton régióban” – tette hozzá a szállodai szakember.

(X)