Újra a Szallodak.hu – CegesHelyszinek.hu a Celebi szállásbrókere

Forrás: turizmus.com

 2022. január 05. 12:25

A török tulajdonban lévő Celebi Ground Handling, a Budapest Airport földi kiszolgálásának meghatározó szereplője 2021. január 1-jétől kezdődően szervezte ki szálláshely-közvetítés szolgáltatását.

A layover utasok, a légi személyzet, valamint a kisgépes terminálra érkezők szállásfoglalását kizárólagosan a B2B piacon meghatározó pozícióval rendelkező Szallodak.hu – CegesHelyszinek.hu csapata intézi. A projekt sikeréért az ügynökségen belül a nemzetközi tapasztalatokkal bíró Ábrahám Szabolcs felel, aki egyúttal a cég proaktív sales tevékenységét is irányítja.

A Celebi Ground Handling célja az volt, hogy hatékonyabbá tegye működését egy, a turizmus területén elismert professzionális szolgáltató igénybevételével, így megfelelő fókuszt biztosítva egyéb területek fejlesztésére is. Az együttműködés egy éve indult és a felek ezt folytatják a megállapodással – tájékoztatta szerkesztőségünket Tatár György, a Szallodak.hu – CegesHelyszinek.hu ügyvezetője.

 

Az online szállásfoglalási szolgáltatóként indult Szallodak.hu az elmúlt években a MICE-szegmens, főként a céges rendezvények szervezésének irányába fordult és a cegeshelyszinek.hu portál lett a zászlóshajója.

Folyamatosan növelte előző évi forgalmát és immáron teljes körű turisztikai és rendezvényszervezési portfolióval áll ügyfelei rendelkezésére, akik között jelentősen nőtt a corporate partnerek és nagyvállalati megbízók száma. 2019-ben felvásárolták a területén megkerülhetetlen rendezvenyhelyszinek.hu, majd a rendezveny.com portálokat, 2020-ban pedig a Szallas.hu-tól vették meg a konferenciahotelek.hu honlapot, amely így kiszállt a B2B piacról.

Az akvizícióknak köszönhetően a Szallodak.hu céges megrendelői partnerköre a háromszorosára nőtt.