Újra a világ legjobb luxusmárkái közt a Spirit Hotel

Forrás: turizmus.com

 2017. november 08. 16:51

Sorozatban immár harmadik alkalommal nyerte el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior a Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards díját, a Signum Virtutis-t.

A világ vendéglátói, szállodaipari, utazási és szolgáltatói szektorainak legkiemelkedőbb luxusmárkáit és szolgáltatásait értékelő nemzetközi díj zsűrije ebben az évben – hasonlóan a tavalyihoz – két kategóriában is legmagasabb kitüntetést ítélte oda a Spirit Hotelnek a Hotel&Resorts, illetve a Spa kategórában.

A 2013-ban alapított díj odaítélésekor a bíráló bizottság alapvető szempontként kezeli, hogy a jelölt hotel legalább ötcsillagos legyen, és mind felszerelésében, mind a vendégeknek kínált alap- és extra szolgáltatásaiban a legmagasabb színvonalat nyújtsa.

 

Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója szerint a természeti és épített környezet egyedülálló összhangja, a magas színvonalú spa és szállodai szolgáltatások és a Spirit csapatának elhivatottsága és szakmai tudása mellett a professzionális egészségmegőrző kezelések teszik sikeressé a hotelt.

Mindemellett a Michelin katalógus legnagyobb riválisának tartott Gault&Milleau Kalauz is évek óta a legjobb hazai wellness hotelként tartja számon a sárvári szállodát.

(x)

 

Kapcsolódó cikkek