Újra családbarát minősítést szerzett a Villapark Várgesztes

Forrás: turizmus.com

 2021. május 26. 11:30

Újabb két évre kapta meg a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek védjegyet Villapark Várgesztes. A szálláshely gyermek animációs és a szabadidős programjaival idén is négy szélforgós minősítést érdemelt ki.

A Vértes lankáin található szálláshely jellegzetessége, hogy a komplexum különálló, akár 8-10 vendéget is befogadó vendégházakból áll.

A pandémia miatti kényszerpihenő ideje alatt sem tétlenkedtek, számos fejlesztést, átalakítást, felújítást hajtottak végre azzal a céllal, hogy még korszerűbbé és sokrétűbbé tegyék a gyerekek és szüleik fogadására a vendégházakat.
A játszóház mellett baba-mama szobát alakítottak ki és igazi különlegesség a Dzsungel és a Kalóz tematikus gyerekszoba is, melyeket a legapróbb vendégeknek rendeztek be - írja a Villapark sajtóközleménye, melyet szerkesztőségünknek is eljuttattak.

villapark

Igazi különlegesség a Dzsungel és a Kalóz tematikus gyerekszoba is

Fotó: Villapark Várgesztes

A Villapark hatalmas zöld területén ingyenesen használhatják a kicsik és a nagyok a rollereket így könnyedén elérhetik a játszótereket, az élményfürdőt, a kültéri medencéket vagy a játszóházat. A nagyobb gyermekeket bowling pályával várják és akár a quadozást is kipróbálhatják, de bővült a Villaparkban bérelhető kerékpárok száma is a kirándulni vágyók számára.

A minősítés nem ér véget azzal, hogy a szálláshely megkapja a újabb két évre a tanúsítványt és a táblát. A védjegyrendszer garanciát nyújt a családbarát szolgáltatások magas színvonalára, tagjai pedig folyamatos tanácsadás, marketingtámogatás segítségével még több családos vendéget érhetnek el.