Újra keresik Magyarország tortáit

Forrás: turizmus.com

 2019. február 22. 13:51

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete a 2019. évre is meghirdeti a „Magyarország Tortája” és – az „Egy Csepp Figyelem” Alapítvánnyal közösen – a „Magyarország Cukormentes Tortája” versenyt.

A „Magyarország Tortája” pályázat továbbra is nyitott, az Ipartestület rendes tagjain kívül is nevezhetnek cukrászdák. A versenyre azonban csak cukrászdák, vagy vendéglátó tevékenységet folytató vállalkozások nevezhetnek, magánszemélyek nevezését nem fogadják. Minden versenyző maximum két tortával nevezhet. Új, kreatív ötleteket, lehetőleg magyaros ízvilágú, az augusztus 20-i ünneppel, vagy Magyarországgal összefüggésbe hozható tortákat várnak.

A részletes versenykiírást ITT találják.

A nevezési lap letölthető INNEN.

2018-ban a Komáromi kisleány nyerte el a „Magyarország Tortája” címet

Fotó: cukraszat.net

A „Magyarország Cukormentes Tortája” pályázat célja a cukrászok egészségtudatos táplálkozás iránti elkötelezettségének erősítése, ennek érdekében ÚJ, hozzáadott cukor nélküli receptek és technológiák bevezetése a cukrászatokba. A verseny nyílt: olyan cukrászdák és vendéglátó tevékenységet folytató vállalkozások is pályázhatnak, melyek nem ipartestületi tagok. A nevezés díjtalan, több tortával is lehet nevezni. A nyertes torta lesz a 2019. évi Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztese, amelyet elsőként augusztus 20-án, a Magyar Ízek Utcája elnevezésű rendezvényen lehet árusítani.

A versenykiiírás ITT található.

A nevezési lapot INNEN lehet letölteni.

 

Kapcsolódó cikkek