Pénteken újranyitnak a BDPST síszállodái Ausztriában

Forrás: turizmus.com

 2021. december 16. 15:27

Az ausztriai korlátozások feloldását követően, a muraui sírégióban található Relax Hotel és Alpenblick Hotel december 17-től ismét várja a pihenni és síelni vágyó vendégeket – tudatta a BDPST Group.

A magyarok körében közkedvelt, több mint 42 kilométernyi pályát magába foglaló muraui Kreischberg síterepen idén decemberben egy új, nagyobb kapacitású és gyorsabb kiskabinos felvonót is átadtak, amely 850 méter tengerszint feletti magasságról indul és egészen a pályarendszer közepéig szállítja az utasokat. Az előrejelzések szerint idén havazásból sem lesz hiány, így természetes hótakaróval borított pályákon élvezhetik a vendégek a csúszás élményét.

A Relax Hotel a sífelvonó közvetlen lábánál, míg az Alpenblick Hotel a sítereptől csupán pár száz méternyire található. A BDPST Hotel Management 2021 októberében vette át a két szálloda üzemeltetését, melyek kisebb felújítások után megújult csapattal nyitják újra kapuikat – írták a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

A négycsillagos Relax Hotel pályaszállás 91 szobával rendelkezik. Szolgáltatásai között étterem, bár, wellness, fitnesz, bowlingpálya, gyerekjátszó, fűtött sítároló, kerékpárkölcsönző, parkoló és játszótér is található. A wellnessrészleg különlegessége, hogy két finn szaunája a sípályára néz.

A Relax Hotel a sífelvonó közvetlen lábánál található

Fotó: BDPST Hotel Management

A szintén négycsillagos Alpenblick Hotel 43 családi szobája 2019-ben teljes körű felújításon esett át. A ház az étterem és a bár mellett kinti és benti medencével, szaunavilággal, sószobával, többféle játszószobával, játszótérrel, saját parkolóval várja a téli szezonban a vendégeket.

Az osztrák tartományok fokozatos nyitásáról és a turisták számára is fontos 2G-szabályról ebben a cikkben gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat.