Újra Siófokon erősít az Optimum Hotels

Forrás: turizmus.com

 2016. július 06. 16:34

2016. június 17-én átadják a Hotel Mólót*** közvetlen a vízparton, a Hotel Yacht Wellness & Business Siófok**** közvetlen szomszédságában , a siófoki vitorláskikötő mellett.

A szálloda hangulatos környezetet nyújt egyéni vendégek és csoportok fogadásához, valamint szakmai- és családi rendezvények megtartásához egyaránt.

A két szálloda működtetése egy vezetőséggel történik, így a vendégek élhetnek mindkét szálloda nyújtotta szolgáltatásokkal. Ennek köszönhetően a Hotel Móló vendégei élvezhetik a Hotel Yacht wellness részlege és Bluedot Bistro nyújtotta lehetőségeket, amíg a Hotel Yacht vendégei áttérhetnek a Hotel Móló Balaton parti strandjára.

A Hotel Móló 37 db kétágyas, zuhanyzós, pótágyazható, erkélyes szobával várja vendégeit kilátással a Balatonra vagy a kikötőre. Minden szoba TV-vel, ingyenes WiFi szolgáltatással, hűtőszekrénnyel és hajszárítóval felszerelt. A kellemes kikapcsolódást szolgálja továbbá a saját strandja, a gyerekmedence, a játszótér, a panorámalift, a Moló Café és a wellness centrum.

A szálloda étterme, a Móló Café és a hozzá kapcsolódó terasz, valamint konferenciatermünk kiválóan alkalmas kisebb - nagyobb rendezvények és családi események megszervezéséhez.

Klemm Balázs, a Service4You ügyvezetője elmondta, „Örömünkre szolgál, hogy a Hotel Móló*** átadásával még szélesebb vendégkörnek nyújthatunk kiváló körülményeket az egyedülálló balatoni élmény átéléséhez.” (x)