Újranyílt a Park Inn Pozsonyban

Forrás: turizmus.com

 2018. június 15. 10:46

A felsőközép-kategóriás Radisson szállodalánc tagja kétéves felújítás, bővítés után ismét megnyitotta kapuit.

A hotel a pozsonyi vár és a Duna közelében, a város történelmi magjában található. Az új dizájn színekkel teli, inspiráló, kortárs a kivételesen személyes szolgáltatásokon keresztül – mondta Yilmaz Yildirimlar, a Radisson Hotel Group közép- és dél-európai térségért felelős alelnöke.

Az újranyitás azt is jelzi, hogy a Park Inn by Radisson elkötelezett a növekedésért a fővárosokban, a gazdasági és turisztikai központokban. A Park Inn by Radisson Danube Bratislava sétányi távolságra van számos népszerű helyi attrakciótól, mint például a gótikus Szent Márton dómtól, amely a legmeghatározóbb az óváros panorámájában. A vendégek ugyancsak könnyedén el tudnak jutni a város múzeumaiba, folyóparti bárjaiba, éttermeibe.

Közel minden látványossághoz

Fotó: turizmus.com

A szállodában 240 szoba van, beltéri uszoda egyedülálló kilátással a pozsonyi várra, valamint wellness központ is található. A hotel Bocca Buona étterme autentikus olasz vendéglátóhely. 250 főig konferenciák szervezésére is alkalmas termeket szereltek fel modern audiovizuális technikával.

Hamisítatlan olasz konyha

Fotó: turizmus.com

A szálloda igazgatója, a magyarul is beszélő Andrea Kaiser a megnyitón szerencsésnek mondta a stábot, hogy egy ilyen gyönyörű, történelmi belvárosban nyithatták meg a dizájnjában újragondolt és vadonat újan bebútorzott hotelt.