Újranyit a Metro Klub

Forrás: turizmus.com

 2019. február 07. 11:08

Metro Club Theatre néven nyílik újra Budapest legendás szórakozóhelye a Metro Klub, amely az 1960-as években a magyar beat fellegváraként vált ismertté.

A kettes metró építőmunkásainak szánt szórakozóhely hamar kinőtte a kereteket és nem volt olyan hétvége, amikor a megtelt feliratot ne kellett volna kitenni az ajtajára.

A Metro Klub épülete 1908-ban nyílt meg Európa egyik legnagyobb gyerekjáték-áruházként, majd csak közel fél évszázaddal később alakult át szórakozóhellyé. A kettes metrónak eredetileg 1953-ra kellett volna elkészülnie, de az építkezést le kellett állítani. A munkálatokat 1963 novemberében kezdték újra, és a határozat értelmében tíz év állt rendelkezésre a befejezésig.

Egy korábbi fotó a  bezárt, elhanyagolt állapotú helyről

Fotó: Made by Pasztilla, CC BY 2.5, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1559086

Az építőmunkások számára szerettek volna egy szórakoztatóközpontot létesíteni. Így költözött ide a Metro Klub, amely hamar kinőtte magát és hétről hétre telt házas rendezvényeknek adott otthont.

A Metro Club Theatre február 8-án pénteken új korszakot teremtve nyitja meg kapuit Budapest szívébe és legendás helyszínen hoznak új színt a belvárosi éjszakai életbe.

A szórakozóhelyen mostantól minden pénteken és szombaton a luxus varázsával átitatott környezetben, világszínvonalú hang- és fénytechnikával, mesés italokkal és igazi ínyenc bistro food falatokkal, valamint hatalmas tánctérrel és az ország legjobb lemezlovasaival várják a vendégeket.

A luxussal átitatott, megújult belső tér

Fotó: metroclubtheatre.hu

Bár a klub néhány próba alkalmával már kinyitott az utóbbi időben, a hivatalos megnyitót most pénteken rendezik. A bulin Revolution és DJ Nash garantálja a pazar hangulatot, a New Dance World Hiphop Dance School felejthetetlen produkcióval készül, de fürdőruha- és fehérnemű-bemutatót is tartanak majd az est folyamán.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan tovább, Bulinegyed?

2018. november 07.