Újranyitja a szentgotthárdi szállodát az Accent Hotels

Forrás: turizmus.com

 2015. október 09. 11:31

Október 29-én Szentgotthárdon nyitja meg 18. szállodáját az Accent Hotels, Gotthard Therme Hotel & Conference néven. A városi fürdő közvetlen szomszédságában fekvő szálláshely 2013 óta nem működik.

A 148 szobás, négycsillagos Gotthard Therme Hotel & Conference nagy előnye, hogy közvetlen, fedett átjárást biztosít a szomszédságában található Thermalparkba.

 

Ennek köszönhetően a szabadidős szegmensben túlnyomó részt magyar és osztrák vendégek jelenlétére számítanak, míg a közel 400 fő befogadására alkalmas konferenciaterem nem csupán a szentgotthárdi ipari park cégeinek, hanem a régióban található más vállalatoknak is ideális rendezvényhelyszínt kínál.

A szálloda igazgatója Király Ádám, aki az elmúlt évben a szintén Accent-üzemeltetés alatt álló bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa vezetéséért volt felelős. Király Ádám elérhetősége: gm@gotthardhotel.hu

A korábban a volt Postabank-vezér, Princz Gábor érdekeltségébe tartozó szálloda több éven keresztül zárva volt, a történtekről itt számoltunk be.