Újranyitnak a Danubius és az Ensana vidéki szállodái

Forrás: turizmus.com

 2021. április 23. 19:37

A belföldi szabadidős vendégekre számítva a Danubius Hotels és az Ensana két-két szállodája nyitja újra kapuit május 13-ától – jelentette be a szállodalánc.

A Danubius Hotel Bük és a balatonfüredi Danubius Hotel Marina is várja május 13-ától a pihenni vágyókat. A szállodalánc tavaly sikeresen bevezetett szigorú higiéniai szabályzatával, a Biztos Pihenés Protokollal garantálja a biztonságos környezetet a hoteleiben megszálló vendégek számára.

A Danubius Hotels az üzemszünet ideje alatt több szállodájában is felújításokat végzett, a büki szállodában ezentúl egy új családi élménymedence is a kikapcsolódást szolgálja.

A gyógyszállókat üzemeltető Ensanához tartozó Ensana Thermal Hévíz és Ensana Thermal Sárvár szintén május 13-ától várja feltöltődni vágyó vendégeit, maximális biztonság mellett.

Emellett továbbra is üzemel – hamarosan a szabadidős céllal érkező vendégek számára is – a győri Danubius Hotel Rába, a budapesti Danubius Hotel Helia, valamint az Ensana Thermal Margitsziget is.

A Danubius Hotel Bükben vadonatúj családi élménymedence is várja a vendégeket

Fotó: Danubius Hotels

„Mérföldkőhöz érkeztünk azzal, hogy hosszas várakozás után ismét fogadhatunk szabadidős céllal érkező vendégeket, családokat. A belföldi vendégek elsősorban vidéki szállodáinkban foglalnak, a határzárak miatt pedig külföldiekre továbbra sem számíthatunk, így újabb budapesti szállodákat sajnos nem tudunk megnyitni. Bízunk abban, hogy a későbbiekben a fővárosi szállodákat is nyithatjuk, addig is várjuk a tőlünk megszokott vendégszeretettel a pihenni vágyókat a május közepén nyíló és a már most is üzemelő szállodáinkban” – mondta el Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

A szabadidős turisták fogadására a szálláshelyeken azt követően kerülhet sor, hogy Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel bejelentette, jövő héttől a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyitják a szolgáltatások széles körét, köztük a szállodákat és az éttermek belső tereit is.