Újranyitnak az Ensana magyarországi szállodái

Forrás: turizmus.com

 2020. május 14. 17:51

Május végétől több lépcsőben újranyitnak az Ensana szállodalánc magyarországi egységei (a Danubius korábbi gyógyszállodái), köszönhetően a járványügyi szabályozások módosulásának.

Az üzemeltetési és közegészségügyi előírások maximális betartása mellett az alábbi szállodák fogadnak újra vendégeket a következő időpontoktól:

  • Ensana Thermal Sárvár – május 29-től,
  • Ensana Thermal Hévíz – június 12-től,
  • Ensana Thermal Margitsziget – július 2-től.

 

(A hévízi Thermal Aqua és a margitszigeti Grand Hotel nyitásáról később adnak tájékoztatást.)

Elsőként a sárvári ház fogad újra vendégeket az Ensana szállodái közül

Fotó: Ensana

A lánc tájékoztatása szerint a nyitásig hátralevő időben mindent megtesznek azért, hogy a visszatérő vendégeket biztonságos és otthonos környezet fogadja. Szállodáikban eddig is a legmagasabb higiéniai körülményeket biztosították, ezt most a Covid-19 fertőzés megelőzéséért kialakított intézkedési tervvel is kiegészítik. Munkatársai és vendégei egészségének védelme érdekében az Ensana fokozott biztonsági és megelőző intézkedéseket, új fertőtlenítési eljárást vezet be a szállodákban.

Az újranyitásnál az elsődleges fókuszt a biztonságos üzemeltetésre helyezik, a szolgáltatások magas színvonalának fenntartása mellett a legfontosabb feladat minden előírás betartása a munkatársak és a vendégek részéről is – írták közleményükben.

Mindhárom szállodában már elkezdték a nyitáshoz szükséges előkészületeket, fertőtlenítési, műszaki karbantartási, kertészeti munkálatokat végeznek.