Újranyitott a Continental Hotel Budapest

Forrás: turizmus.com

 2021. július 17. 17:20

Július 15-én, a koronavírus járvány lanyhulása eredményeképp a Continental Hotel Budapest szálloda ismét megnyitotta ikonikus réz forgóajtaját az Erzsébetváros szívében, a Dohány utcában.

Mazen Al Ramahi Zeina Hotels szállodaláncának egyetlen üzemelő tagja, a belvárosi Prestige Hotel Budapest magas foglaltsága lehetővé tette a Continental Hotel Budapest szálloda újranyitását is – jelezte a vezetőség a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében.

Az előrejelzések alapján azonban már a Continental foglaltsága és bevétele is indokolja a szálloda megnyitását.

Géher Zoltán brand manager a nyitás előtti estére szervezett személyzeti partin tartott beszédében kiemelte: Egyetlen munkatársukat sem bocsátották el, sokan a válságos időszakban is kitartottak, a vezetőség többsége is a már ismert, korábbi szakember.

A szálloda csapata személyzeti partin gyűlt össze a nyitás előestéjén

Fotó: Ciontinental Hotel Budapest

A megüresedett pozíciókat sikerült rövid időn belül lelkes, a szállodai életre kiéhezett munkatársakkal betölteni, ami garancia lehet a magas színvonal fenntartásában.

Az elmúlt másfél év sem telt tétlenül, hiszen az ARAZ Étterem konyhája, a tetőkerti wellness&spa részleg és három fázisban az összes szoba teljes körű felújításon esett át.

continental

Az újranyitásra a 4 csillag superior besorolású szálloda szobái is megújultak

Fotó: Continental Hotel Budapest

Géher Zoltán emlékeztette a régi és az új kollégákat: „2010-ben, a gazdasági válság idején nyitottuk meg ezt a szállodát, mégis rövid időn belül Budapest vezető hoteljei közé kerültünk. Legyen ez így most is!”

Kapcsolódó cikkek

Ünnepel a Zeina Hotels

2020. február 27.

A Continental karácsonyfája

2019. december 10.