Újranyitott a Lifestyle Hotel Mátra

Forrás: turizmus.com

 2024. május 02. 11:51

Május 1-jén nyitotta meg újra kapuit a Mátrai Tájvédelmi Körzetben található, 117 szobás LifeStyle Hotel Mátra. A kívül-belül megújult szállodát fél éves, teljes körű felújítás után nyitotta meg új tulajdonosa, a Hilaris Hotels szállodalánc első magyarországi tagjaként.

„A felújítás tervezésekor olyan szálloda képe lebegett a szemünk előtt, ahol a lehető legmagasabb színvonalú vendégélmény találkozik a fenntartható üzemeltetéssel” – mondta Zentai Péter, a Hilaris Hotels alapító-tulajdonosa. Hozzátette, hogy a ház teljeskörű, gépészeti modernizálása volt a legnagyobb feladat a felújítás során, mely a nyílászárók cseréjével együtt biztosítja az energiatakarékos, fenntartható üzemeltetést.

lifestylehotelmatra

A kívül-belül megújult szállodát fél éves, teljes körű felújítás után nyitotta meg új tulajdonosa, a Hilaris Hotels

Fotó: Hilaris Hotels

Vendégszemmel az egyik legnagyobb változás a szálloda belsőépítészeti koncepciójának megújítása, elsősorban a szobák bútorzatának cseréje, de a belső terek mellett a szolgáltatások fejlesztésére is legalább ilyen nagy figyelmet fordítottak - közölte a Hilaris Hotels.

lifestylehotelmatra

A legnagyobb fejlesztések a wellness szolgáltatásokban történtek

Fotó: Hilaris Hotels

„Közel 3 milliárd forint értékű beruházást végeztünk el a felújítás során. Növeltük a szobaszámot, erősítettük a szálloda családbarát jellegét új gyerekjátszó szobával és egésznapos foglalkozásokkal. Az ételkínálatot Krausz Gábor executive chef vezetésével gondoltuk át, ötvöztük az egészségtudatos táplálkozási trendeket a magyar vendégek által kedvelt és megszokott fogásokkal. A környezettudatosan közlekedő vendégeinket új elektromos autótöltőkkel várjuk. Bővítettük a kültéri sporteszközöket Teqball asztallal és petanque pályával, rossz idő esetén pedig modern bowling pálya várja a játszani vágyókat" – sorolta Zentai Péter.

A legnagyobb fejlesztések a wellness szolgáltatásokban történtek: a Szent Magdolna Kórházzal együttműködésben megnyílik az Amethyst Medical Spa, ahol a legmodernebb eszközök és terápiák biztosítják a testi és lelki megújulást. Krio kabin, magasnyomású oxigén tartály, és Holt tengeri sós vizes lebegés is várja az újdonságokra fogékonyakat.

lifestylehotelmatra

A képen balról jobbra: Szalay-Bobrovniczky Vince államtitkár, Misángyi Dóra szállodaigazgató, Zentai Péter tulajdonos, Boricseva Natalia szállodaigazgató-helyettes, Tikos Gergő ügyvezető

Fotó: Hilaris Hotels

„Tudatos, előre megtervezett stratégia mentén léptünk be a szállodai piacra: megfizethető szállodák magyaroktól magyaroknak – egyedi és innovatív megoldásokkal. Természetesen nem állunk meg itt, 2024-ben a magyarországi növekedésre koncentrálunk, terveim szerint több új hotellel is bővül a Hilaris portfóliója, ezt az erős koncepciót szeretném tovább vinni”- tette hozzá Zentai Péter.