Új szálloda nyílik Miskolcon (frissítve!)

Forrás: turizmus.com

 2020. január 08. 12:07

Próbaüzemben megkezdte működését a négycsillagos Macropolis Hotel Miskolcon. Jelenleg folyik a hotelbelső átdizájnolása, a szálloda március 8-tól fogad vendégeket.

Az Nbholding Kft., a Macropolis komplexum tulajdonosa új szállodát nyit Miskolcon a Hotel & More üzemeltetésében – értesült lapunk.

A belvárosi fekvésű Macropolis irodaházban lévő Macropolis Hotel Miskolc 24 szobával, 70 fős konferenciateremmel, parkolóval indul. Az év közepére a kapacitás további 20 apartmannal és új konferenciáknak is helyet adó helyiségekkel bővül.

A szálloda vendégfogadó tere

Fotó: Macropolis Hotel Miskolc

A szálloda egyik sajátossága, hogy okostelefonnal lehet a vendégszobába belépni és a szobában lévő elektromos berendezéseket szabályozni, a másik pedig a recepciózónával kényelmesen egybeötvözött lobbybár.

Recepció és lobbibár egyben

Fotó: Macropolis Hotel Miskolc

Klemm Balázs, a Hotel & More tulajdonosa szerint erre a négycsillagos business szállodára szüksége van a miskolci szállodapiacnak a megnövekedett kereslet kielégítése céljából, elsősorban a környékbeli , helyi új ipari fejlesztések miatt.

Letisztult dizájn

Fotó:  Macropolis Hotel Miskolc

(Cikkünk korábbi változatában téves információk szerepeltek a szálloda üzemeltetésével és márkanevével kapcsolatban, az információkat 2020. január 9-én az üzemeltető kérésére frissítettük – a szerk.)