Ünnepel a Zeina Hotels

Forrás: turizmus.com

 2020. február 27. 17:52

Februárjától hivatalosan is Zeina Hotels brand alatt üzemel a jordán tulajdonos, Mazen Al Ramahi három szállodája, a Prestige Hotel Budapest****Superior, a Continental Hotel Budapest****Superior, valamint a Boutique Hotel Budapest.

Az új cégnév közös tartalmat is jelent a három szállodának hiszen, 2020 januárjában megtörtént a házak központosítása értékesítés, szobafoglalás, marketing, humán és műszaki igazgatás területén.  A tulajdonos célja, hogy professzionálisan menedzselt csapatmunkával és szigorú költséggazdálkodás betartásával tudjanak előrehaladni a minőség növelése felé.

Géher Zoltán és Mazen Al Ramahi

Fotó: turizmus.com/Dombóvári Judit

A kettős születésnap 2020-ban az ünneplés és az átalakítások mellett sok érdekességet is hoz a Zeina Hotels életébe.

Az időben visszafelé haladva, öt évvel ezelőtt, 2015 tavaszán nyitotta meg kapuit a 85 szobás Prestige, az V. kerületi Vigyázó Ferenc utcában. Egy évtizeddel ezelőtt, 2010 júniusában, a Dohány utcában, a legendás Hungária Fürdő és a történelmi emlékű, egykori Continental Szálloda helyén nyílt meg a 272 szobás Continental. A ház többek között arról is híres, hogy étterme, az ARAZ, azon kevés szállodai vendéglátóhelyek egyike, amely népszerű a budapestiek körében is.

A reservation csapat

Fotó: Zeina Hotels

S bár nincs kerek évfordulója, de ugyancsak a Belvárosában, a Só utcában, nyílt meg 2006 augusztusában a Zeina Hotels első tagja, a 74 szobás Boutique Hotel Budapest.

A három szállodát sokan ismerik, azt azonban kevesen tudják, hogy a szállodacsoport, valamint a Continental étterme a tulajdonos két kislánya után kapta a nevét. (Az ARAZ Étterem a Zara név visszafelé olvasva.)

„Hitvallásom, cégszlogenem, az ’enjoy the hospitality’ továbbra is kulcsszerepet játszik a filozófiánkban. Célom a minőségi, felső kategóriás szállodák értékteremtése a hazai turizmus piacán. A hangsúlyt a vendégigények maximális kielégítésére, illetve a szolgáltatási színvonal csúcsminőségének megteremtésére helyezzük 2020-ban” – nyilatkozta Mazen Al Ramahi.

A Zeina sales csapata

Fotó: Zeina Hotels

A városi hotelek magyarországi piacán új trendet teremtő Boutique Hotel Budapest, a hagyományos vendégszeretetet és a XXI. század modern elvárásait egyaránt kielégítő Continental Hotel Budapest, valamint a klasszikus eleganciát a mai kor igényeivel ötvöző Prestige Hotel Budapest brand managere Géher Zoltán, aki egyúttal a Continental szállodaigazgatója is. A Prestige Hotel Budapest, valamint a Boutique Hotel Budapest irányítását 2020. január elsejétől Vezekényi Péter vette át.

(X)

Kapcsolódó cikkek

A Continental karácsonyfája

2019. december 10.