Ünnepel az Art Hotel Szeged

Forrás: turizmus.com

 2019. január 25. 10:05

Az Art Hotel Szeged az elmúlt öt évben meghatározó szereplőjévé vált a nagyváros társadalmi életének. Január 23-án a szálloda Sanzon Éttermében vacsora és talk show keretében találkoztak egymással a hotel partnerei – olvasható a szálloda tudósításában.

A sikeres együttműködéseiket ünneplő vacsorán a hotel 70 partnere jelent meg. Az est vendége Alföldi Róbert, a Jászai Mari-díjas színművész és rendező volt, aki több szálon kötődik a Tisza-parti városhoz, a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Szegedi Nemzeti Színház vendégművésze, az Art Hotel Szeged rendszeres vendége. A művésszel Veiszer Alinda beszélgetett színházról, kultúráról, közéletről.

Az est vendégével, Alföldi Róberttel Veiszer Alinda beszélgetett

 

„Szentesen jártam gimnáziumba, kamaszként Szeged volt számomra a világváros színházzal és az élettel. Utána a Szabadtéri Játékok sok éven át meghatározták, hogy hol is töltöm a nyarakat. Nagyon sokat laktam a hotelben, és azt kell mondjam, hogy ha Szeged, akkor nekem már a lakás, az „otthon”, az az Art Hotel.” – mondta el Alföldi Róbert.

Gál István szállodaigazgató a partnertalálkozón elmondott köszöntő beszédében röviden beszámolt a társadalmi felelősségvállalás terén elért sikereikről, és – mint kiemelte – reméli, hogy a jelenlévőket is ösztönözni tudja hasonló együttműködésekre. A hotel mottója a „Tegyünk jót együtt!”, felhívni a figyelmet a rászorulókra és a fogyatékkal élő emberekre.

Az elmúlt lassan 6 év során számtalan kezdeményezéshez csatlakoztak, vagy ők maguk szorgalmaztak együttműködéseket, bizonyítva, hogy a társadalmi felelősségvállalás fontos. Kurucsai Szabolcs számukra az egyik legnagyobb sikertörténet, mert az ő segítségükkel sajátította el az országban elsőként vak emberként a szakács szakmát.

Gál István szállodaigazgató köszöntő beszéde után beszélt a társadalmi felelősségvállalás terén elért sikereikről is

Fotók: Art Hotel Szeged

A szegedi GEMMA Központ fogyatékkal élő gyermekeket és felnőtteket segítő intézményben takarítónak tanuló diákok gyakorlati képzésének egy része szintén a hotelben zajlik. 2018 novemberében a Koraszülöttek, majd a Gyerekek Világnapjához csatlakozott a szálloda, Mikulás és karácsony alkalmával pedig a környezettudatosság nevében textilzsákokba, tasakokba csomagolták az ajándékokat.

(X)

Kapcsolódó cikkek