Utazás 2019 kiállítás - újításokkal

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 24. 10:00

Az Utazás kiállítás szervezői az „Aktív hétvége van” szlogen értelmében sok újítást ígérnek mind a szakma, mind a nagyközönség számára.

Az esemény középpontjába az élmények szerzését, a személyes kapcsolatok kialakítását és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatását, szórakoztatását teszik. E cél érdekében több újdonsággal is szolgálnak. A kiállítás új időpontban, 2019. február 21-24. között kerül megrendezésre,az Utazással egy időben több, az aktív turizmushoz kapcsolódó társkiállítást – Budapest Boat Show, Bringa- és Futó Expo, Karaván Szalon, Afrika Expo és Vásár – szerveznek. 2019-ben Algéria nyerte el a külföldi, Bács-Kiskun megye és Kecskemét a belföldi díszvendég státuszt.

Utazás kiállítás első napján csak a szakmai látogatók számára biztosítják a belépést. Ez a nap egy kihagyhatatlan networking lehetőség, előre szervezett B2B találkozókat és szakmai konferenciát biztosít a látogatók és a kiállítók részére. A program fókuszába a díszvendégek és a sportturizmus kerül. Második napra Diák Szakmai Nappal készülnek, amikor a felsőoktatásban résztvevő, turisztikai tanulmányaikat végző diákoké lesz a főszerep. A nagyközönség napokon a Vásárközpont szinte minden egyes pavilonjában látványos eseményekkel várják a látogatókat.

2018. október 15-ig történő jelentkezés esetén átlagosan 15% kedvezménnyel lehet még kiállítói helyet foglalni.

Bővebb információ: http://utazas.hungexpo.hu/

(X)