Utazás, jóllét, boldogság

 2014. június 16. 11:50

A BKF Turizmus Szabadidő és Szálloda Intézete, valamint a The Tourism Observatory for Health, Wellness and Spa együttműködésében 2014. október 22-24. között Budapesten rendezik meg az Turizmus és Szabadidőoktatási Intézmények Nemzetközi Szövetségének (ATLAS) éves közgyűlését.

Az eseményen az eddig jelentkezések alapján közel 70 előadás és kutatási jelentés bemutató hangzik majd el. A konferencia elnöke, az Intézet vezetője, Puczkó László elmondta, hogy a vártnál is nagyobb az érdeklődés a konferencia iránt, amelyen PhD kerekasztalt és diákszekciókat is szerveznek.

 

A résztvevők inspiráló nyitóelőadásokat várhatnak az első európai holisztikus utazásszervező, a Skyros Holidays alapítójától (Dina Gluoberman), a boldogság és az életminőség témájának első számú nemzetközi szaktekintélyétől (Prof Muzzafer Uysal), illetve a gyógyító tájépítészet és tervezés szakértőjétől (Prof Simon Bell). A konferencia külön figyelmet fordít a termáladottságok és a turizmus kapcsolatának, a helyi természeti adottságok bevonási lehetőségeinek, a fenntarthatóság és a jóllét viszonyának, valamint a wellness, a gyógy és a spa turizmus aktuális kérdéseinek.

További információk: Tourism, Travel and Leisure: Sources of Wellbeing, Happiness and Quality of Life? http://www.atlas-euro.org/event_2014_budapest/tabid/227/language/en-US/Default.aspx