Utazási foglalási platformot indít a Citigroup

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 28. 13:14

A Citi pénzügyi szolgáltató cég, hivatalos nevén Citigroup, új utazási foglalási platformot indít a Booking Holdings márkáival, a Booking.com-mal és a Rocket Travellel együttműködve.

Az új portál, amely a Citi Travel with Booking.com nevet viseli, idén ősszel indul, és a meglévő Citi Thank You Travel Center helyébe lép - számolt be róla a VIMOSZ hírlevele.

A Citi bejelentése csak a legutóbbi a bankok és pénzügyi cégek elmúlt évi számos újdonsága közül. Többen frissítették, vagy indították el ugyanis utazási kínálatukat, amely biztos jele annak, hogy az utazást értékes ajánlatnak tekintik ügyfeleik számára.

citigroup_123rf

A pénzügyi szolgáltató cég a Booking Holdings márkáival, a Booking.com-mal és a Rocket Travellel együttműködve indítja el a foglalási platformot

Fotó: mehaniq/123rf.com

Az e téren tett további lépések között szerepel a Capital One Hopper Cloud integrációja, az American Express és a GetYourGuide közötti partnerség, a Revolut és az Expedia közötti együttműködés, valamint a JPMorgan Chase által kifejlesztendő új utazási portál és hűségkártya program is.

A Booking.com közleményében azt írja, hogy a Citi új oldala lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mind a Citi weboldalán, mind a mobilalkalmazásban összehasonlítsák a szálloda-, repülő- és autókölcsönzési lehetőségeket.

A felhasználók az utazásokért a Citi kártyájukkal vagy a Citi Thank You Pontok néven ismert hűségpontjaikkal, illetve a kettő kombinációjával is fizethetnek.