Utazik a család! – rádióinterjú

Forrás: turizmus.com

 2017. július 19. 10:31

A Kids Oasis minősített szállodáiról, ingyenes magazinjukról és könyvsorozatuk harmadik kötetéről is beszélt Gyetvainé Zováth Anikó, a Kids Oasis ügyvezetője a Trend FM Turizmus.com című műsorában.

Tizenkettő minősített családbarát szálloda van Magyarországon – mondta el Gyetvainé Zováth Anikó. Emellett jelenleg is tart két szálloda felkészítése. A Kids Oasis minősítéséhez a szálláshelynek ugyanis nem kevesebb mint 50 feltételnek kell megfelelnie.

A napokban bemutatták könyvsorozatuk harmadik kötetét, az Utazik a család! – Irány a Velencei-tó! címen. Csapody Kinga írása mesébe illesztve mutatja be, mit érdemes megnézni egy adott régióban. A könyvvel a szerző új műfajt teremtett, melyet csak „meseútikönyvként” emlegetünk – mondta el az ügyvezető.

Minden könyv egy Kids Oasis-minősített szállodából indul, az első a Hotel Azúrból, a második az Oxigén Hotel Family & Spa-ból, a harmadik pedig a Velence Resort & Spa-ból.

Az ügyvezető szerint a családbarát turizmus lassan fejlődik Magyarországon. A szolgáltatók felkészültsége még gyerekcipőben jár, többek között fel kell ismerniük ugyanis, hogy egy családbarát szolgáltatásnak nemcsak a „hagyományos” családmodellt kell megfelelően kiszolgálnia, hanem például a háromgenerációs családokat vagy a nagyszülővel utazó unokákat is.

További részletek az interjúban hallhatók.

Hallgasson bennünket!

A Turizmus.com rádióműsora csütörtökönként hallható a Trend FM-en, 17.15-18.00 között.

Ismétlés szombat délutánonként, a 17:30-as híreket követően.

A műsort szerkeszti: Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR igazgatója (kenderesy.nadin@turizmus.com).