Utolsó határidő: péntek 18:00!

Forrás: turizmus.com

 2017. március 29. 11:50

Versenyeztesse a turistákat megszólító legjobb közösségi média oldalait és megoldásait a Turizmus.com és a Fészbuker.hu szervezésében induló Tourism Social Media Awards-on! Idén a nevezés ingyenes, a nevezési lap a www.tsma.hu oldalról tölthető le.


Az idei versenyen magyar hotelek és turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezetek, vállalkozások (utazási irodák, fürdők, turisztikai attrakciók, desztinációk, légitársaságok, éttermek és vendéglátóipari egységek) legjobb turistákat megszólító közösségi média oldalait és megoldásait fogja díjazza a turisztikai és kommunikációs szakemberekből álló szakmai zsűri.

A zsűri tagjai:

Bognár Ákos (Network 360 Reklámügynökség)
Flesch Tamás (MSZÉSZ)
Kenderesy Nadin (Turizmus Kft.)
Kovács András (GazdaságTV)
Lakatos Zsófia (MPRSZ)
R. Kovács Dániel (Front Page Communications)
Szigetvári József (Szallas.hu).

A TSMA díjait két fő kategóriában lehet elnyerni. A zsűri megválasztja egyfelől az év legjobb Facebook és Instagram oldalait a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének hotel tagjai körében, valamint kiválasztja a magyar turizmus legjobb közösségi média megoldásait a beérkező pályázatok alapján.

A TSMA-ra három alkategóriában lehet pályázni:
  • social branding témakörben integrált közösségi média jelenléthez kapcsolódó nevezésekkel;
  • social content témakörben kreatív megoldásokat alkalmazó közösségi média tartalmakkal (pl. innovatív vizuális megoldások, videók, játékok);
  • social campaign témakörben pedig közösségi médiában (is) futó kampányokkal lehet jelentkezni.


A TSMA díjait a szervezők ünnepélyes, szakmai workshoppal egybekötött eseményen adják át 2017 májusában.