Utolsó lehetőség akciós laptop széf vásárlásra

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 08. 11:56

A Yale speciális kialakítású széfei kifejezetten laptopok, tabletek biztonságos szállodai és irodai tárolására ajánlottak. Az ASSA ABLOY most még rövid ideig akciósan, 8900 forinttól kínálja a Yale laptop széfeket. Rendelje meg most, ha Önnek is egy ilyen széfre lenne szüksége!

A széfek a hotelszobák fontos részei, biztonságos működésük kiemelten fontos a vendégek számára, hiszen ebben őrzik értékes elektronikai eszközeiket, készpénzüket és személyes dolgaikat. Az igazán jó széfek amellett, hogy megbízhatóak, elegáns, diszkrét megjelenésűek és kis helyet foglalnak.  A Yale laptop széfeket pontosan ezeknek az igényeknek a kielégítésére tervezték, ezért is annyira népszerűek a vendégek körében. Egyedi méretének köszönhetően a Yale laptop széf ideális notebookok, tabletek és egyéb digitális eszközök biztonságos tárolására, tökéletes választás konferencia- és business hotelek számára. A nyaralni vágyókat vendégül látó apartmanok és szállodák esetében is kiemelten fontos, hogy megbízható védelmet biztosítsanak a hozzájuk érkezők elektronikai eszközeinek, hiszen ma már szinte elképzelhetetlen, hogy egy család laptop, tablet vagy e-könyv olvasó nélkül induljon útnak. Az ASSA ABLOY kínálatában most rendkívül kedvezményes áron juthat hozzá Yale laptop széfekhez, 10 darab rendelésétől már 8900 forintért kaphatók.

 

A Yale laptop széfek egyébként jelenleg kategóriájukban a legjobb ár-érték arányú berendezések, melyeknél a tökéletes biztonságot a digitális kóddal ellátott mechanikus nyitórendszer garantálja. Ez azt jelenti, hogy a vendégnek magának kell megadnia azt az egyedi számkombinációt, mellyel később ki tudja nyitni a széfet. A mechanikus nyitási rendszer nemcsak a vendégek számára előnyös, hanem a szálláshelyeknek is, mivel ezzel a technológiával elkerülhető az elektronikus motoros ajtónyitó meghibásodása, ami komoly javítási költséggel járhat. Arra az estre pedig, ha a vendég elfelejtené a megadott számkombinációt, egyedi mesterkulcs áll rendelkezésre, mellyel külön kérésre a szálloda vezetője bármikor ki tudja nyitni a széfet. A kényelmes kezelhetőség mellett egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé ez a széftípus, így bármely szállodai szoba falába, illetve bútoraiba egyszerűen rögzíthető.

 

Rendeljen most Yale laptop széfeket akciós áron, hogy vendégei mindig biztonságban tudhassák értékeiket!

(x)