Üzleti és rendezvényturizmusban is erős a Tisia Hotel & Spa****superior

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. november 08. 07:00

Hamarosan egyéves születésnapját ünnepli Tiszaújváros első négycsillagos szállodája. A Hotel Tisia tovább viszi a város ipari múltjára, pezsgő sportéletére és értékes gyógyvízére épülő tradíciókat, közben modern szolgáltatásaival a családosokat és az üzleti utazókat is sikeresen megszólítja.

A szálloda lokációja több szempontból kedvező: Tiszaújváros összekapcsoló szerepet tölt be Miskolc, Debrecen és Nyíregyháza között, maga a szálláshely pedig közvetlen összeköttetésben áll az ország egyik legszínvonalasabb wellness komplexumaként számon tartott Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdővel. Az aktív pihenésre lehetőséget adó Sportpark közvetlen szomszédsága mellett előnyös az ipari park közelsége is, nem véletlen, hogy a városba érkező üzletemberek egyre inkább felfedezik a négycsillagos szálloda színvonalas szolgáltatásait.

Szobák minden igényre

Tisia Hotel & Spa modern, csupa üveg épülete 4 emeleten 99 szobával rendelkezik. A sztenderd és az akadálymentesített szobák mellett a nagyobb térre vágyók 4 nagy méretű, nappalival és hálószobával rendelkező Business lakosztályt, 3 két hálószobás családi lakosztályt és 4 Deluxe lakosztályt is választhatnak, utóbbiak nappalival, hálószobával, extra méretű terasszal és exkluzív fürdőszobával rendelkeznek.

99 szoba várja a vendégeket

Fotó: Hotel Tisia

Az exkluzív dizájnnal berendezett szobák mindenben megfelelnek a korszerű igényeknek, kényelmes tartózkodást biztosítanak üzletemberek és családok számára, rövid vagy hosszú távú tartózkodáshoz egyaránt.

A gyerekekre is gondoltak

Fotó: Hotel Tisia

A szálloda kiváló választás a fontos üzleti és ipari központként jegyzett településre látogató, magas beosztású üzletemberek számára is, hiszen a fürdővel és a sportparkkal együttműködve sokféle aktív pihenési és kikapcsolódási lehetőséget kínál a munka utáni kikapcsolódáshoz. A szálláshely saját SPA kezelőiben exkluzív masszázs-, spa- és kozmetikai kezeléseket lehet igénybe venni.

Rendezvények A-Z-ig

A szálloda nem csak szolgáltatási színvonala miatt egyedülálló a régióban, exkluzív rendezvényhelyszínként is működik, hiánypótló konferenciakapacitással. Az épület rendezvényterem szintjén összesen 8, különböző méretű és kialakítású helyiség található. A természetes fénnyel megvilágított, klimatizált, modern technikai felszereltséggel ellátott termek többféle rendezvényt befogadnak, a vállalati és családi rendezvényektől a workshopokon át a tréningekig.

Éttermi különterem

Fotó: Hotel Tisia

A legnagyobb Tisza terem klasszikus elrendezésben 245 fős kapacitású. A Bodrog, Hernád és Sajó névre keresztelt termek egyenként 32 négyzetméter alapterületűek, egybenyithatók. A foyerben 200 fős állófogadások tarthatók, az éttermi különterem és a két, hatalmas terasszal rendelkező Deluxe Suite igény esetén szintén kiszolgálja a rendezvények igényeit.

A foyerben 200 fős állófogadások tarthatók

Fotó: Hotel Tisia

A hotel csapatépítő események megrendezéséhez is ideális választás a közelben lévő számos szabadtéri helyszínnek köszönhetően. Nagy tapasztalattal bíró rendezvényszervező csapatuk profi asszisztenciát nyújt és maximális rugalmassággal szolgálja ki a megrendelők igényeit. A kreatív szakácsok első osztályú, a partnerek elvárásaihoz illeszkedő cateringkínálatot állítanak össze.

Kreatív séfek, szemet gyönyörködtető fogások

A büféreggelit és -vacsorát kínáló Tisia Étterem à la carte kínálattal is működik, családi és üzleti ebédek elegáns helyszíneként. A bárba és a télikertbe prémium italok, snackek, illatos kávé és házi sütemény csábítja a vendégeket.

À la carte kínálattal működik a Tisia Étterem

Fotó: Hotel Tisia

Az egész város a sportolók szolgálatában

Az 1995-ben a „Nemzeti Sportváros” címet viselő Tiszaújváros a hazai és nemzetközi edzőtáborok kedvelt helyszíne. Létesítményei több mint 20 sportág igényeit szolgálják ki teljes körűen, de a város az edzések utáni regenerálódásra is számos lehetőséget kínál, és gondol a hobbi sportolókra is, akik több helyszínt (rekortán futópálya, streetballpálya, görkorcsolya- és gördeszkapálya, II. sz. füves pálya, kültéri kondipark, strandfoci- és strandröplabda-pálya) térítésmentesen használhatnak.

(X)