Üzleti turisztikai csúcstalálkozó: 7 nap múlva MICE Business Day

Forrás: turizmus.com

 2021. november 01. 19:05

Még mindig nem késő időpontot foglalni a MICE Business Day kiállítóihoz, hogy ingyenesen léphessen be a november 9-én, 7. alkalommal megrendezésre kerülő üzleti turisztikai networking eseményre. Jöjjön el és találkozzon régi és új partnereivel, alapozza meg itt a 2022-es üzleti évet!

A MICE Business Day történetében még soha ennyi szakmai szövetség nem csatlakozott az eseményhez, mint az idei évben. Ezúttal a MARESZ, a MUISZ, a SKAL International Hungary és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány mellett a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete is bekapcsolódott a partnerek sorába, és a Menedzserszövetség is ajánlja a rendezvényt. Így valódi üzleti turisztikai csúcstalálkozóvá válik az egynapos esemény.

 

A szervezetek képviselőivel az élménytérben is találkozhatnak majd a vendégek, amely a networking első számú színtere lesz a MICE Business Dayen. Itt a tárgyalási lehetőség mellett kipróbálható szolgáltatások, különleges attrakciók és gasztróélmények is várják majd a látogatókat.

A MICE Business Dayre történő érintés- és zökkenőmentes belépésről ezúttal is az esemény hagyományos partnere, a RentIT gondoskodik. A rendezvény helyszínére, a Hungexpo Kongresszusi Központba az Albertirsai útról közvetlenül tudnak majd belépni a vendégek.

A MICE Business Day helyszíne ezúttal a Hungexpo új kongresszusi központja lesz

Fotó: Hungexpo

Az egész napos program a 9.30–11.00 óra között megrendezésre kerülő szakmai fórummal indul, ezt követi a folyamatos networking és a B2B-tárgyalások.

Ne maradjon le! Regisztráljon még ma, és foglaljon időpontot az online órarendben, hogy ingyenesen léphessen be a rendezvényre!

ITT REGISZTRÁLHAT a MICE Business Dayre >>>

Felhívjuk figyelmüket, hogy az időpontok nagyon gyorsan fogynak, ezért érdemes mielőbb belépni a foglalási rendszerbe.

A kiállítók listája a rendezvény hivatalos oldalán érhető el. Érdemes követni az esemény Facebook-oldalát is, ahol a programmal kapcsolatos részletekről folyamatos tájékoztatást nyújtunk.

Amennyiben Ön nem kiállítóként vagy tárgyalási időpontokkal rendelkező szakmai vásárlóként vesz részt a MICE Business Dayen, akkor látogatóként, szakmai jegy megvásárlásával tud belépni a rendezvényre.

ITT TUD JEGYET VÁSÁROLNI >>>

Felhívjuk figyelmüket, hogy az esemény kizárólag védettségi igazolvány birtokában látogatható.

Ne maradjon le az év legfontosabb üzleti turisztikai networking eseményéről!