Ingyenes gyerekmenü jár a mobilmentes étkezésért öt budapesti étteremben

Forrás: turizmus.com

 2024. április 19. 10:19

Újra megszervezi a „Mobil Off, Élmény On” programot a budapesti VakVarjú étteremcsalád április 22-28. között. Ezen a héten arra kérik a programban részt vevőket, hogy az étkezés idejére helyezzék mobiltelefonjaikat egy dobozba, és minél több különleges pillanatot töltsenek együtt ez idő alatt.

Ha a család minden tagja vállalja, hogy az étkezés ideje alatt egy lezárt dobozba teszi kikapcsolt mobiltelefonját, akkor a 14 év alatti gyerekek ajándékba kapják a gyerekmenüt a világ összes VakVarjú éttermében.

Ha párosan érkeznek ezen a héten, akkor a mobilmentes vacsoráért cserébe egy-egy pohár gyöngyözőborral kedveskednek vendégeiknek. A nagyszülők és unokák élményekkel teli beszélgetéseit pedig egy-egy Dobay süteménnyel édesítik meg.

Ajándék jár a VakVarjú éttermekben a mobilmentes étkezésért

Fotó: VakVarjú

 

„Érdemes törekednünk arra, hogy megéljük a pillanatokat, kérdezzünk, tanuljunk nagyszüleinktől, hiszen hatalmas életbölcsességgel rendelkeznek, ők tudnak mesélni felmenőinkről, átadhatják nekünk a hovatartozás érzését.

Étteremcsaládunk ötödik „Mobil Off, Élmény On" elnevezésű mobilmentes hetén ezt a generációkon átívelő kapcsolatot szeretnék erősíteni azzal, hogy beszélgetésüket az étteremcsaládunkhoz tartozó Dobay cukrászda egy-egy süteményével édesítjük meg.

Arra bátorítunk mindenkit, hogy ha van erre lehetősége, ezen a héten fordítsa meg a szerepeket: legyenek az unokák azok, akik meghívják nagyszüleiket egy közös étkezésre, megmutatva ezzel a generációk közötti kötődés fontosságát. Természetesen várjuk a kisunokás nagyszülőket is, ezesetben a gyermekmenü a mi ajándékunk" – mondta Semsei Rudolf, a VakVarjú étteremcsalád tulajdonosa.

Hogyan lehet részt venni a VakVarjúk mobilmentes hetén?

Nem kell mást tenni, mint április 22-28. között asztalt foglalni bármelyik VakVarjú étteremben és előre jelezni telefonon vagy online a foglaláskor, hogy a Mobil Off Élmény On programban részt kívánnak venni.