VakVarjú #szeretetszolgálat

Forrás: turizmus.com

 2020. április 23. 12:10

A budapesti VakVarjú étteremcsalád kezdeményezésével elindult a #szeretetszolgálat jótékonysági akció, melynek bevételéből célzott támogatást nyújtanak az arra rászorulóknak. Áprilisban digitális eszközöket vásárolnak szépkorúaknak és iskolásoknak.

A VakVarjú étteremcsaládnál számos pozitív kezdeményezéssel találkozhatunk, amelyek célja, hogy a közösségi összefogás erejével enyhítsenek a kialakult nehézségeken.

Nemrég elindították a #szeretetszolgálat jótékonysági kampányát. Lényege, hogy minden, az étterem weboldalán leadott ebéd vagy vacsora rendelésből 200 Ft-ot jótékonysági célokra fordítanak.

Áprilisban a digitális kapcsolattartásban és oktatásban kívánnak támogatást nyújtani. „Ebben az emberpróbáló időszakban különösen fontosnak érezzük, hogy a gazdasági talpon maradás mellett odafigyeljünk a környezetünkben élőkre is "– mondta Semsei Rudolf, a VakVarjú étteremcsalád tulajdonosa.

 

 

 

A vállalatcsoport közösségteremtő erejének és lojális vendégkörének köszönhetően az eddig beérkezett megrendelések után összegyűlt támogatási keretből sikerült vásárolni a Fraknó utcai Idősek Házának két tabletet, hogy a szépkorú lakók beszélgethessenek hozzátartozóikkal, külföldön élő dédunokájukkal, rég nem látott barátaikkal.

Várhatóan április 23-ig pedig megvalósul a következő cél is: az újbudai Humán Szolgáltató Központon keresztül négy laptop adományozása hátrányos helyzetű családoknak, akiknél egyáltalán nem áll rendelkezésre eszköz a gyerekeknek a digitális oktatásban való részvételhez.

Mindezek mellett a szervezők folyamatosan egyeztetnek segítő szervezetekkel, jellemzően hivatalos kerületi szakszolgálatokkal, hogy biztosan jó helyre kerüljön a segítség.

A hazai borászatok támogatása érdekében pedig az étterem kiszállításra rendelhető kínálatában kiemelten szerepelnek a magyar borok, kedvezményes áron.

A Trend FM Turizmus.com magazinban készült interjút az étterem tulajdonosával, Semsei Rudolffal itt hallgathatják meg:

Hallgasson bennünket!

A Turizmus.com rádióműsora csütörtökönként hallható a Trend FM-en, 17.15-18.00 között.

Ismétlés szombat délutánonként, a 17:30-as híreket követően.

A műsorvezető: Érczfalvi András, a Trend FM Monitor Délután műsorvezetője.
A műsort szerkeszti: Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR igazgatója (kenderesy.nadin@turizmus.com).