Válasszon a költség- és környezetkímélő Volkswagen BlueMotion haszonjárművek közül

 2014. június 16. 11:40

 

A gazdaságos megoldás lehet egyszersmind környezetbarát választás! A Volkswagen Haszonjárművek BlueMotion innovációkkal szerelt változatai nem csak a környezetet terhelik kevésbé, de az Ön költségeit is csökkentik.

Az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és gazdaságos fenntartás több technológia együttes alkalmazásával érhető el. A BlueMotion Technologies csomagnak része – többek között – a gazdaságos motorok, a Start-Stop rendszer, az optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok, a fékenergia-visszanyerés (rekuperáció) és a tempomat.

Ha Volkswagen BlueMotion haszonjárművet választ, Ön és a környezet is jobban fog járni! Most pláne, hiszen májustól egyes, BMT csomaggal szerelt modelleket rendkívül kedvező áron és 2 év Porsche Cascóval vásárolhat meg.

 

Kiemelt ajánlatok

Caddy 1.6 TDI First BMT már nettó 3.599.000 forinttól! A Caddy már alapváltozatában is a dinamika, kényelem és a gazdaságosság etalonja. A mellette szóló érvek sorát szinte lehetetlen bővíteni, most azonban mégis sikerült, a hihetetlenül kedvező árral. Egy BlueMotion Technologies csomaggal és klímával szerelt Caddy az akcióban már nettó 3.599.000 Ft-tól (bruttó 4.570.730 Ft) elérhető. Kattintson a részletekért!

 


 

Transporter World Cup BMT 18 extrával, nettó 1.203.000 Ft árelőnnyel! A limitált szériás Transporter World Cup BMT modell a rengeteg extrával sem fog extra fejfájást okozni. Az alapmodellt gazdagító, 18 elemből álló extracsomag – többek között klímaberendezéssel, multifunkciós kijelzővel, elektromos csomaggal – most nettó 1.203.000 Ft árelőnnyel, összesen csak nettó 550.000 Ft-ért (bruttó 698.500 Ft) választható. Kattintson a részletekért!

 


 

Az akciók 2014. május 8-tól a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek. Az árak ajánlott akciós fogyasztói árak. A képen látható autók illusztrációk. További részletek a www.vwh.hu oldalon.