Változások a Hotel Parlament és a Palazzo Zichy vezetőségében

Forrás: turizmus.com

 2015. október 13. 17:05

A két szállodát üzemeltető cég új felállásban és arculattal folytatja a tíz évvel ezelőtt megkezdett munkát. A Continental Group harmadik szállodája februárban nyílik az Andrássy úton.

A Continental Group tulajdonosai Flesch Tamás, Kanel Judit, Patakfalvi Réka és Flesch Gábor. A cég portfóliójába tartozik a Hotel Parlamenten és a Hotel Palazzo Zichyn kívül a Continental Travel és az Aktív Tours, valamint az Andrássy úton jövő év februárjában megnyíló Hotel Moments Budapest és a szállodában kialakításra kerülő étterem, a Bistro Fine. Az új szálloda belépésével az eddigi vezetői csapat struktúrája és felépítése megváltozott – tájékoztatta szerkesztőségünket a Continental Group.

Az új felállás szerint a cég ügyvezető igazgatója továbbra is Flesch Tamás, akihez az általános irányítás, a cég fejlesztése, valamint az új projektek előkészítése tartozik. A szállodák napi operatív üzemeltetési, pénzügyi és gazdasági vezetését Flesch Gábor látja el, Regional Director of Operations munkakörben. Patakfalvi Réka a cégcsoport értékesítési, marketing- és kommunikációs feladataiért felelős, Regional Director of Sales, Marketing & PR pozícióban.

A központi értékesítési csapat tagjai, akik a három szálloda értékesítéséért felelnek: Nyíri Zsuzsanna (Regional Revenue Manager), Szegedi Zsófia (Regional Group Sales Manager) és Bogyó-Szatmári Éva (Regional Corporate Sales Manager). A szállodák reservation managerei: Kovács Dóra Fanni az újonnan nyíló Hotel Moments Budapestért, Gyenei Bernadett a Hotel Parlamentért, Szalai Adél pedig a Hotel Palazzo Zichy szobafoglalásáért felel. Sales asszisztensi pozícióban pedig Juhász Fruzsina csatlakozott az értékesítési csapathoz.

Az üzemeltetés területén is változások történtek: az új szálloda, a Hotel Moments Budapest szállodaigazgatója Kanel Gyula, aki az Intercontinental Budapest szálloda igazgatóhelyettesi pozíciójából, szeptemberben érkezett a céghez.

A Hotel Parlament és a Hotel Palazzo Zichy eddigi front office managerei október elsejétől a szállodák üzemeltetési vezetői: Szajcz Tibor (Parlament) és Bogyó István (Zichy), mindketten Director of Operations munkakörben. Rózsa Judit, aki eddig a Palazzo Zichy Reservation Managere volt, október elsejétől szintén új pozíciót kapott: Regional Guest Satisfaction Manager munkakörben a vendégkommunikációért, valamint a social media feladatokért felel.

A cégcsoportról további információk a www.continentalgroup.hu oldalon érhetők el.