Változások az Accent portfóliójában

Forrás: turizmus.com

 2014. november 20. 17:20

Az Art Hotel Szeged novemberben csatlakozott az Accent által üzemeltetett szállodákhoz, a Tisza Balneum Hotel viszont november 15-én kilépett a cég kötelékéből. Szintén újdonság, hogy a márciusban piacra lépő székesfehérvári szállodájuk Lakeside Hotel néven nyílik meg.

Mindössze másfél hete vettük át az Art Hotel Szeged üzemeltetését, ezért tervekről, változásokról egyelőre korai beszélni – válaszolta szerkesztőségünk kérdésére Kerek Péter, az Accent Hotel Management értékesítési és marketingigazgatója. A napi ügymenet és működési folyamatok felmérése akár egy-két hónapot is igénybe vehet, lehetséges változásokról, pozicionálásról ezt követően döntenek. Portfóliójukban egyébként több tipikusan városi, a városlátogatókra, a corporate és a MICE szegmensre támaszkodó szálloda található, van tehát rutinjuk az ilyen típusú szálláshelyek üzemeltetésében.

 

A Tisza Hotel Balneummal közel három évet dolgoztak együtt 2012 elejétől, az együttműködés felmondásáról közös megegyezéssel döntöttek.

Az Accent portfóliójában jelenleg 15 szálláshely és az Academy Golf Budapest golfpálya szerepel, a szám azonban a közeljövőben növekedni fog. Kerek Péter elmondta: Székesfehérváron jó ütemben halad a négycsillagos, 86 szobás szálloda építése, mely a korábban beharangozott Alba Medical név helyett Lakeside Hotel néven nyílik meg 2015 márciusában. A szálloda vezetője Tahy Viktória lesz, aki az Accent Hotels házai közül már több szállodában is bizonyított igazgatóként, legutóbb a mórahalmi Colosseum Hotelben.

További újdonság, hogy a 2014 áprilisában megnyílt, 51 szobás Roombach Hotel Budapest Centert további 50 szobával bővítik a jövő év második felére.