Személyi változások az Assa Abloy Hospitality-nél

Forrás: turizmus.com

 2019. október 14. 08:00

Két új szakemberrel erősíti csapatát az Assa Abloy Hospitality, az elmúlt időszak sikeres projektjei után a piaci igényekhez igazodva dinamikusan növekszik a magyarországi részleg.

Az Assa Abloy Hospitality (korábban VingCard Elsafe) az iparág úttörője és a világ piacvezető márkája már negyven éve, amely világszerte több mint 7 millió vendégszobába biztosít megbízható beléptetést.

 

Márkus Annabella a TMRW csapatából érkezett, ahol a hotelapplikáció magyarországi értékesítéséért és piacépítéséért felelt. Annabella a külföldi szakmai gyakorlat után magyarországi pályafutását a Mellow Mood-csoportnál kezdte, majd közel 10 éven át a The Ritz Carlton Budapest, valamint a korábbi Le Meridien Group sales managereként dolgozott.

Elérhetőségei:

E-mail: annabella.markus@assaabloy.com
Mobil: +36 70 334 2868

 

 

Oláh Péter pályafutását a szállodaiparban kezdte, a Danubius Hotels három budapesti szállodája jelentette a szakma alapjait, a Hilton Budapest City Centerben eltöltött 10 év pedig már a fejlődés, szakmai előmenetel szempontjából volt fontos – utóbbi házban mintegy 8 évig már front office managerként tevékenykedett. A későbbiekben is megmaradt a kapcsolata a turizmussal, többek között account managerként a Booking.com-nál, illetve a Maistro szállodai szoftvereket fejlesztő cégnél szerzett értékesítési tapasztalatokat.

Elérhetőségei:

E-mail: peter.olah@assaabloy.com
Mobil: +36 30 158 2727

 

Dömse Dávid a hazai értékesítési feladatok irányítása mellett a közép-európai üzletág értékesítőinek munkáját is támogatja.

Elérhetőségei változatlanok:

E-mail: david.domse@assaabloy.com
Mobil: +36 70 905 4646

 

 

 

 

 

(X)