Változatlan a Palota és a Forrás menedzsmentje

Forrás: turizmus.com

 2016. október 04. 22:13

A Hunguest Hotels tulajdonosváltása nem jelenti azt, hogy kiválna a láncból a korábbi tulajdonosnál maradó lillafüredi Palota és a szegedi Forrás, sőt a házak vezetői sem változnak.

A Leisztinger Tamás érdekeltségi körében maradó, s mostantól franchise szerződéssel a Hunguesthez kötőtő, két hazai, egy montenegrói és egy ausztriai szálloda, valamint a szegedi Aquapolis Napfényfürdő menedzsmentjében nincs változás.

A szállodákat és az Aquapolis-t üzemeltető cég marketing és értékesítési igazgatója, Borda Krisztina szerkesztőségünk kérdésére megerősítette, hogy Lillafüreden Ivacs Lajos, Szegeden Maklári Lászlóné vezeti továbbra is a szállodát, az Aquapolis Napfényfürdő sikeres működését pedig változatlanul Szabó Mihálytól várják.

A szakember elmondta azt is, hogy hamarosan részleteket is megtudhatunk majd a régi-új tulajdonos terveiről, de, addig is, megnyugtatja a vendégeket, az utazási irodai és a corporate partnereket, hogy minden törzsvendég kedvezmény és minden megkötött szerződés változatlan marad.