Változatlan helydíjak az Utazás 2015 kiállításon

Forrás: turizmus.com

 2014. augusztus 18. 18:04

A kiállítók 2015-ben is az előző évi árakon foglalhatnak területet az Utazás kiállításon. A Hungexpo a korábbi esztendők újdonságait megtartva, ismét különleges attrakciókkal várja majd az érdeklődőket.

2015-ben, február 26. és március 1. között 38. alkalommal nyitja meg kapuit az Utazás kiállítás a Hungexpo Budapesti Vásárközpont legnagyobb, A pavilonjában, ahol a kiállítók változatlanul a 2014-es helydíjért foglalhatnak területet. A Hungexpo már évek óta nem emelt árat, amit számos ingyenes szolgáltatással is megfejelt, mint például az ingyenes kiállítói képzés, az ingyenes kiállítói meghívó, díjmentes webes hirdetések (akciók, programok, nyereményjátékok feltüntetése), kiállítói profil feltöltése, hogy a látogatók minél többet megtudhassanak a jelenlévő cégekről. A kiállítói jelentkezés részletei elérhetők itt.

 

Az Utazás 2015 a korábbi évek újdonságait megtartva, ismét különleges attrakciókkal várja majd az érdeklődőket. A kiállítás első napja 2015-ben is a turisztikai szakmáé lesz, nívós konferenciákkal és előadókkal, valamint az üzleti tárgyalások helyszínéül szolgáló Professional Business Lounge-dzsal.

Péntektől vasárnapig többek között hatalmas gyerekjátszó, LEGO DUPLO-medence, óriás LEGO-figurák is várják majd az érdeklődőket, a már ismert és kedvelt koncertek mellett. Egy három napon átívelő nyereményjáték végeredményeként pedig kisorsolnak egy 12 napos egzotikus szenegáli körutazást repülőjeggyel és ellátással.

 

A szervező Hungexpo 2014-ben is végzett kutatást az Utazás kiállításról. E szerint a látogatók 72 százalékát a külföldi és a belföldi utazási ajánlatok egyaránt érdeklik, 47 százaléka Budapestről, 42 százaléka megyeszékhelyről és egyéb városból érkezett, s
96 százalék tervezte, hogy 2015-ben is kilátogat a rendezvényre.