Váltson jegyet zenés-vacsorás sétahajózásra, váltson jegyet az élményre!

Forrás: turizmus.com

 2018. május 28. 17:45

A MAHART PassNave Zenés-vacsorás sétahajója igazi különlegességet tartogat a vendégek számára. Az esti városnéző sétahajójárat résztvevőjeként csodálatos panoráma, a dunai levegő illata, ízletes büfévacsora és hangulatos élő zene várja. Képzelje el, hogy a naplementében hajózik a Budapestet kettészelő Dunán és vacsoráját fogyasztva gyönyörködik a csodaszép városban, miközben a Beatangok zenekar biztosítja a remek hangulatot a ’70-80-as évek slágereivel.


Az élő zene varázsa még jobban élvezhető a Duna közepén ringatózva, hát még az ínycsiklandozó menüsor látványa! Megkóstolhatják a füstölt pisztráng mellett a kolozsvári töltött káposztát is füstölt csülökkel, az édesszájúak pedig bizonyára örülni fognak a minidesszerteknek és a házi vegyes réteseknek.

A programjegy ára tartalmazza a sétahajózást, egy üdvözlő italt, a büféasztalos vacsorát, valamint az élő zenét.

A széles választéknak köszönhetően dönthetnek a húsmentes fogások mellett is, így jó választás lehet a tejszínes-gombás penne és a görög saláta is. Nézelődjenek az étlapon, és készítsék fel a magukat a fergeteges kulináris élményekre!

A RÁKÓCZI vagy a BUDAPEST hajón megrendezésre kerülő program a Vigadó téri Hajóállomásról indul, megkerüli a Margitszigetet, majd déli irányba halad végig a fővároson, megfordul a Petőfi híd és Rákóczi híd közötti szakaszon, hogy ismét visszatérjen a Vigadótéri kikötőbe.

Élje át Ön is az élményt, váltson jegyet a MAHART PassNave esti sétahajójára!

Látogasson el oldalunkra is!

(X)

Kapcsolódó cikkek