Új közösségi tér lesz Budapest szívében a Városháza pop-up park

Forrás: turizmus.com

 2024. május 07. 12:19

Május 17-től kinyitja kapuit a Városháza pop-up park. A Városháza udvarán kialakított új közösségi tér izgalmas megoldásokkal, egyedi utcabútorokkal és növényekkel ígér majd igazi elvonulást a város zajától Budapest központjában.

Budapest 150. születésnapján, november 17-én már megnyitotta kapuit a Városháza udvara. Fél évvel később, május 17-én már nemcsak fesztiválok és egyéb programok idejére lesz látogatható az udvar, hanem végleg megnyitja kapuit a Városháza pop-up park. A nemrég még parkolóként üzemelő udvar most teljesen megújulva, állandó vendéglátóhellyel, időszakos és tematikus programokkal, workshopokkal, koncertekkel, közös szurkolással várja az érdeklődőket.

A Városháza pop-up park  látványos performansszal nyitja meg kapuit május 17-én. Aznap este DJ-set és standup műsor gondoskodik a szórakoztatásról. Május 18-án az egész napos programok után DJ Palotai emlékesttel készülnek a szervezők. A vendéglátóhely végig üzemel, akár csak egy frissítőre is érdemes beülni és élvezni a nyugalmat Budapest új közösségi terén.

A helyszín a hétvégén a Hello Európa Fesztiválnak adott otthont

Fotó: Képszerkesztőség

A nyitóhétvégét követően késő őszig tematikus estek és programok várják a kikapcsolódni vágyókat. A nemzetközi sporteseményekről sem maradnak le az idelátogatók, közösen szurkolhatunk Magyarországnak a kihelyezett kivetítőkön.