A Varrodesign ütős tereivel csábítanak majd a CPI Hotels új szállodái – fotók

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2021. április 21. 12:56

A Mamaison Hotel Chain Bridge 26 tágas szobával, 28 (konyhával felszerelt) lakosztállyal, éttermi szolgáltatásokkal és egy 200 négyzetméteres, elegáns spa-val, a tervek szerint 2021 őszén nyitja meg kapuit a Mérleg utcában. A szomszédságában dizájnhotel létesül.

Az 54 szobás házat a cseh tulajdonosi háttérrel rendelkező CPI Property Group szállodaüzemeltető üzletágának budapesti leányvállalata, a CPI Hotels Hungary Kft. 2019 novemberében zárta be, ekkor kezdődött meg teljes körű felújítása.

A beruházás 2020-ban gőzerővel zajlott, az épület új tetőt, új ablakokat kapott, megtörtént a teljes gépészeti felújítás, a Varrodesign tervei alapján elkészült a mintaszoba.

A Varrodesign tervei alapján elkészült a Mamaison Hotel Chain Bridge mintaszobája

 

A délutáni sziesztához választható a függönyös pamlag is

Fotók: Jancsó Gergely / CPI Hotels Hungary


A központi fekvésű Mamaison Hotel Chain Bridge az újranyitás után ütős belső terekkel, 4 csillag superior minősítéssel várja majd vendégeit.

Elegáns összhatást kelt a sárga-fekete színkombináció

Fotó: Jancsó Gergely / CPI Hotels Hungary

„A szobák 40, az apartmanok pedig 40-70 négyzetméter alapterületűek. Utóbbiak nemcsak méretüknél fogva alkalmasak a hosszú távú tartózkodásra, a lakóegységekben konyha, a 4-5 szobát felölelő folyosókon pedig mosókonyha áll a vendégek rendelkezésére. A spa-részlegen 15 méteres medence, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, és több, nyugodt elvonulásra lehetőséget adó pihenősarok kényezteti majd a kikapcsolódni vágyókat. Az étterem koncepcióját a külsős üzemeltető fogja meghatározni" – sorolta lapunknak Anek Dóra, a CPI Hotels Hungary Kft. értékesítési igazgatója.

 

Dizájnhotel a szomszédban

A Mamaison Hotel Chain Bridge szálloda felújítási munkálatainak elkezdésével egy időben a CPI Hotels Hungary elkezdte a vele szomszédos, a Mérleg utca 4. alatt lévő épület átalakítását is, s a beruházás eredményeként, várhatóan 2022 első negyedévében egy közel 100 szobás dizájnhotellel gazdagítja jelenlegi portfólióját. Az eredetileg irodaként funkcionáló épület a város 3 csillagos szállodai kínálatát színesíti majd, szó szerint, hiszen az eddig szürke épület szintén a Varrodesign tervei alapján születik újjá.

A dizájnhotel dekorációjába a Körhinta c. film leghíresebb jelenete is belefér

Fotó: Jancsó Gergely / CPI Hotels Hungary

A szálloda központi bárja részben összeolvad a reggeliztető koncepcióval, lesz egy utcai kapcsolatos éttermi része is. A két egység külön brand alatt, külön csapattal működik majd, de a szolgáltatások a vendégek számára átjárhatóak lesznek.

Kockásra hangolt fürdőszoba

Fotó: Jancsó Gergely / CPI Hotels Hungary

Anek Dórától megtudtuk: a jelentősebb munkálatokat mind a két házban elvégezték, a hátralévő, kisebb teendők rövid időn belül befejezhetők. A beruházás folytatásáról a tulajdonosok a járványhelyzet fényében, a nyár elején hoznak döntést.