Vásárolja meg egy ötcsillagos szálloda berendezéseit aukción keresztül

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 01. 00:00

Vásárolja meg egy ötcsillagos szálloda berendezéseit

aukción keresztül!

 

IDE KATTINTVA LICITÁLJON ÖN IS!

 

Egy budapesti ötcsillagos, belvárosi szálloda teljes kiürítését vállalta egy nemzetközi német cég. A szállodában lévő berendezéseket online aukció keretében lehet megvásárolni a www.surplex.com oldalon.


Surplex.com online portál Európa vezető aukciós platformjai közé tartozik. Első osztályú használt eszközöket árvereznek el korrekt piaci áron. A surplex.com oldalnak 125 000 regisztrált vásárlója és körülbelül 500 000 látogatója van havonta. Ez alátámasztja erős piaci pozícióját.

Üzembezárások vagy átszervezések esetén általában túllépik ügyfeleik bevételi elvárásait. A Surplex széles körű szakértelemmel rendelkező, tapasztalt specialista.

A Surplex 15 európai országban tevékenykedő 200 munkatársa minden problémára megtalálja a megfelelő megoldást – az árverés előtt, alatt és azután egyaránt. Európa egyetlen ipari aukciós házaként a Surplex 360°-os szolgáltatást kínál, beleértve a szétszerelést, a szállítást és a vámkezelést. A területet mindig pontosan és tisztára seperve adják át, szűk határidők esetén is.

További kérdés esetén, kérem, keressék a projekt vezetőjét:

Rácz Gábor
gabor.racz@surplex.com